9.června 2008

Koně Víkendový koňovandr do Čermákovic

O víkendu jsem podnikli báječný vandr na koních ze Zbraslavi do Čermákovic a zpět.

V sobotu jsme se rozdělili na dvě skupiny - Honáky (3 členná skupina) a Amazonky (6 členná skupina) a vyrazili na jih do Čermákovic. Za občasného deště jsme strávili příjemné odpoledne v sedlech a obě skupiny jsme bez problémů dorazili až na místo určení.

Alespoň v noci bylo moc pěkně a tak jsme i s koňmi strávili příjemnou noc u ohně pod širákem. Noc byla klidná - Leknín se utrhl, když se nataholav po větvích k jídlu a Dagoušek se inteligentně odvázal, aby se mohl jít pást.

Druhý den jsme kolem poledne vyrazili už všichni společně zpátky a za opětovného občasného deště dorazili v šest hodin zpátky do Zbraslavi.

Byla to prostě super vyjížďka, kterou jsme si všichni užili a hlavně jako vždy příjemně potěšili všichni naši koníci, kteří šlapali s velkým odhodláním a radostí.


Přečteno: 2980x | Komentářů: 3x | Kategorie: Koně

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - asymnHins@barrettmail.xyzasymnHins20. 3. 2023 4:17:00
gelatina blanda 46 <a href=https://accutane.buzz>accutane or birth control for acne</a> They were informed and agreed to participation, data processing, and publication of results
2. GRAVATAR - IrocHus@cmaill.xyzUlcenly12. 5. 2023 10:57:00
Medscape News <a href=http://propecia.mom>propecia for sale in usa</a> confirmed that TFAP2C regulated GPx1 expression by directly binding to the GPx1 promoter, which contains an AP 2 regulatory region, and the methylation of the CpG island in the GPx1 promoter region prevented the binding of TFAP2C by encompassing the AP 2 regulatory region 81

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Drieprilm@cmaill.xyzZwlAwP27. 8. 2023 17:37:00
<a href=http://cials.cfd>buy generic cialis online cheap</a> Drachman DB

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]