20.září 2004

Vandrování 3. výroční oheň T.O.Samorosti

Opět klasicky nic nestíhám. Ale zato jsem prožil zase jeden potlach, ze kterého se mi nechtělo domů. Byl to 3. výroční oheň T.O.Samorosti.

Nebudu moc zabředávat do detailů. Protože zápis do osadní kroniky píše Mája. Jen mi nedá nezmínit, jak jsme hodinu s Májou bloudili a hledali flek. Když jsme po hodině celí zničení volali Karimu, jestli už je tam, tak jsme se dozvěděli, že už hodinu bloudí beznadějně sám lesem a nemůže to taky najít. Dali jsme si sraz v hospodě a po telefonu na flek pro nás obratem raději přijel kamarád autem. To jsme ještě netušili, že je to jedna z posledních jízt tohoto auta, protože o několik hodin později ho Rohlík poslal do stromu.Naštěstí se nikomu nic vážného nestalo. Jen Trhač z Pacifiků, kterého interně přezdívám Synagoga, měl zase trošku krvavý obličej, ale on už musí být asi zvyklý.

Každopádně díky všem fajn lidem, které jsem tam potkal. Po hektickém týdnu jste mi spravili náladu. Taky díky Samorostům, za pěkný potlach. Díky i Flintovi a Sejmi, se kterými se mi celý večer dost dobře hrálo.

V sekci fotoarchív můžete vidět fotky z 3. výročáku T.O.Samorosti.


Přečteno: 3711x | Komentářů: 4x | Kategorie: Vandrování

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Saša21. 9. 2004 7:48:00
Taky si myslím, že Trhač už je na podobné události otužilý. Je dost možné, že časem se na výročních ohních zavede udílení tzv. Trhačovy ceny za nejkvalitnější úraz. Přeju každopádně jemu i Rohlíkovi, ať jsou rychle 100%. Klobouk dolů, jak Rohlík ustál zahájení ohně pár desítek minut poté, co se proti jeho autu rozběhl ten zlomyslný strom. A oheň, ten se fakt povedl.
2. GRAVATAR - Kari22. 9. 2004 18:44:00
Díky za vyzrazení mého orientačního smyslu :-)

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík8. 10. 2004 20:39:00
A už máme zápisek v kronice: http://www.sokolik.cz/pps/kronika.aspx?akce=55
4. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest11. 5. 2023 10:36:00
not too hot, not too cold <a href=http://tadalafil.top>generic cialis for sale</a>

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]