23.května 2005

Kultura a hudba Koncert skupiny Kabát

V sobotu jsme byli na rockovým fesťáku Pink Panther Fest. Jednalo se vlastně o koncert skupiny Kabát, kterým dělaly předskokany kapely Nevím, Krupipísk, Doga, Škwor a Support Lesbians.

Bylo to nad moje očekávání fajn. Mimo Kabátů se mi líbila hlavně skupina Nevím, která se skládala ze tří kluků kolem 12 let. Hráli převážně přezpívanou muziku, která byla známá. Zpěvák mě pobavil hlavně tím, že měl hlas téměř jako Aneta Langerová.

Před vystoupením Kabátů byl také při příležitosti 75. výročí Masarykova okruhu ohňostroj. Jak moc ohňostroje neprožívám, tak tento se mi líbil. Kabáti hráli super, jen to mohlo být trochu delší. Hráli něco málo přes hodinu.

Nejvíc mě zaujala doprava, kterou organizoval dopravní podnik asi kilometrovou frontou autobusů, které se postupně po skončení plnili a odjížděli bez čekání na nádraží, kde se volně měnili v rozjezdy a odjížděli na různé konce Brna. Ten náš se změnil v číslo 98 a odvezl nás až domů.


Přečteno: 4123x | Komentářů: 4x | Kategorie: Kultura a hudba

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - andrejka24. 5. 2005 9:55:00
Mrzi me ze jsem nevedela ze tam budes. Koncert byl perfektni a stalo to za to. I ten ohnostroj usel.
2. GRAVATAR - krtek25. 5. 2005 8:57:00
... Krucipüsk, Support Lesbiens..

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzHWrBNSell17. 8. 2023 0:31:00
Originally, Androni went to hunt down you take blood pressure medicine at 120 88 Rogge, just because she didn t want to confront Froya head on <a href=https://finasterid.buzz>uk generic propecia 5 mg</a> Prevalence, phenotypic spectrum, and modes of inheritance of gonadotropin releasing hormone receptor mutations in idiopathic hypogonadotropic hypogonadism
4. GRAVATAR - Chililt@kmaill.xyzChililt6. 11. 2023 0:38:00
<a href=http://finasteride.one>finasteride 1 mg without prescription</a> Munoz Serrano, A

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]