21.července 2003

Úvahy Nemám rád lidi

Teda ne že bych neměl rád lidi ve své podstatě, ale byli jsme se včera koupat. Byl jsem vytažen z krásného chladného stínu panelákového bytu a zasedl do auta, ve kterém bylo asi 99 stupňů. Po ujetí prvních pěti kilometrů s otevřenými okny se mi podařilo zchladit volant na teplotu, při které se dal udržet v rukou.

Za dvacet minut jsme dojeli na příjemné koupaliště v Hustopečích. Dokonce se nám i podařilo na poprvé zaparkovat mezi stovky jiných aut na jediné volné místo. Trošku mě zaskočilo množství lidí a dětí, které bylo rozhodně větší než malé. Po zaplacení vstupného a chvíli pátrání jme objevili metr čtvereční mezi stromem a zděným plotem, kam jsme si odložili alespoň batoh, protože sami jsme se tam již nevešli.

Jali jsme se koupat. Voda byla příjemná, mokrá až na dno. Během každé minuty mi skočilo na hlavu alespoň pět dětí, osm jich do mě vrazilo a dalších pět mě aspoň pořádně nahodilo vodou. Po půlhodině neustálého se vyhýbání dětem jsme naznali, že už vody stačilo. Vzpomněl jsem si na svá mladší léta a dostal chuť na místní langoš. Vystáli jsme půlhodinovou frontu, jejíž výsledek stál ale za to.

Najedli jsme se a vydali se na ústup zpět k domovu. Nad autem se mezi tím usadil stín a bylo v něm příjemně. Koupání mě zničilo natolik, že jsme po návratu domů okamžitě na tři hodiny usnul jako špalek. Každopádně po 18. hodině je vstup zlevněn na 20,- Kč a večerní koupání probíhá až do 22:00, takže si to určitě někdy zopakujeme, ale asi spíš až k večeru.


Přečteno: 3884x | Komentářů: 2x | Kategorie: Úvahy

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest1. 5. 2023 15:46:00
<a href=https://priligy.mom>buy priligy generic</a> AMOS I suppose you mean negative pregnancy tests
2. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzKkoxCbzF16. 7. 2023 20:14:00
Definition, Symptoms More <a href=http://atadalafil.mom>buy generic cialis online safely</a>

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]