23.října 2007

Koně Endurance dostih Vilémov

V sobotu jsme úspěšně absolvovali poslední vytrvalostní dostih letošní sezóny a to ve Vilémově u Golčova Jeníkova.

Startovali za naši stáj JS Karolína čtyři koně: V kategorii KP na 27 km já s Leknínem, Simonka s Doliverem, Kája s Felixem a velkým favoritem byl Tom se Splitem s kategorii S.

Byla strašná kosa (večer před tím chumelenice jako blázen). Z pátku na sobotu jsme spali s koníkama ve Štokách u Jihlavy, kde bylo nejen o nás, ale hlavně o koně výborně postaráno.

Ve Vilémově bylo kromě té hrozné zimy fajn. Značení trati bylo prý poněkud slabší, ale neviděl bych to až tak tragicky.

No a konečně umístění: My se Simonkou jsme byli na 5. a 6. místě z 19 startujících, Felix na veterině bohužel trošku zakulhal a Tom se Splitem vyhráli s přehledem jak kategorii S (81 km), tak ještě cenu kondice.

Nakonec i přes tu hroznou zimu to byl pěkný dostih.

Pár foteček je opět ve fotoarchivu.

Mimochodem koukám jako blázen, na stránkách vytrvalosti jsou už výsledky. Kéž by se tato rychlost vystavování výsledků stala pravidlem a ne vyjímkou.


Přečteno: 3602x | Komentářů: 3x | Kategorie: Koně

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway2. 3. 2023 16:19:00
Using data from the METAcancer consortium 8, tumors of grade 1 and 3 could readily be separated by NMR based metabolomic analysis, although tumor grade 2 formed a dispersed group between these two extremes, as might be expected <a href=http://buycialis.lol>cialis from india</a> Furthermore, the study indicates that lesions with both macrocystic and microcystic components are more difficult to treat than lesions with either one of these components
2. GRAVATAR - Pefeldels@bernardmail.xyzPefeldels28. 4. 2023 5:26:00
29, 1998, WO 98 34918 published Aug <a href=https://cialiss.boats>real cialis no generic</a>

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - meaceap@dmaill.xyzulAJBLcm12. 7. 2023 14:31:00
viprogra ciprofloxacino 500mg medley bula â The vast majority of New Yorkers, and all Americans for that matter, would like to know whether the food they eat contains GMOs, Rosenthal told the Daily News in an email <a href=https://prilig.sbs>priligy buy</a> The Cre dependent R26R YFP reporter allele was included to assess recombination efficiency and map the fate of Kras active cells

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]