9.března 2008

Aktuality Nahlížení do katastru nemovitostí

Český úřad zeměměřičský a katastrální u nějakou dobu poskytuje nahlížení do katastru nemovitostí. Od 3. března 2008 ale rozšířil velmi zajímavě portfolio svých služeb.

Mimo některých technických změn, které jsou dozajista zajímavé, je největší změnou hlavně přístup na katastrální mapy a jejichprovázanost na informace z katastru.

Takže když například najdu parcelu a zobrazím si informace o parcele, mohu si snadno zobrazit parcelu na mapě a v mapě potom snadno kliknu na okolní parcely a zobrazí se mi informace o sousedních parcelách.

Mimo této zásadní novinky v poskytování služeb se celý web výrazně zpřehlednil a je možno ho například prý používat i z mobilních telefonů.

Nová verze je zatím ve fázi testování k dispozici na http://nahlizenidokn.cuzk.cz:8080/ a časem bude přesunuta i ostrý provoz.


Přečteno: 4839x | Komentářů: 5x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Zuzka Br.10. 3. 2008 7:59:00
Něco jsem tam hledala v pátek a pokud nepotřebujete oveřený opis, úplně to stačí,jen chci upozornit,že jestli budete hledat neco v praze nezadávejte jako katastrální území Praha,ale přímo městskou část, např: Nové Město, Stodůlky a pod.
2. GRAVATAR - m ,m kj n  jncmbc n cb90.178.117.1662. 2. 2010 18:03:00

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - asymnHins@barrettmail.xyzasymnHins14. 3. 2023 22:35:00
These techniques are best suited for orotracheal intubations; frequently for orthognathic surgery nasotracheal intubation using a preformed tracheal tube is the preferred method of tracheal intubation <a href=http://nolvadex.hair>how quickly can tamoxifen cause uterine cancer</a>
4. GRAVATAR - IrocHus@cmaill.xyzUlcenly8. 5. 2023 18:57:00
There is a wide range of receptor expressions or possible responses <a href=http://cialiss.cfd>order cialis online</a> PMID 33192061 Free PMC article
5. GRAVATAR - Drieprilm@cmaill.xyzHTNxYjE23. 8. 2023 11:10:00
The rolling sword qi turned into a gust of wind and male enhancement pills over the counter at walgreens blew away the long hair of the shirtless man, which allowed Gu Min to see male enhancement pills over the counter at walgreens the true face of this man It was a superbeets erectile dysfunction face that could have been described as handsome, with delicate facial features, not inferior to Gu Min <a href=http://cial.buzz>cialis online purchase</a> Be sure to check your dog s environment for fleas and other pests

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]