3.července 2009

Vandrování Výroční oheň T. O. Vlci

Od Dundyho je tu zpráva z jejich 32. výročního ohně:

20.června 2009 vzplál ku příležitosti 32. výročí T.O.Vlci Brno potlachový oheň na campu Vlkov. Hranici zapalovaly v 19.hodin kamarádka Zdena, Vlasta a Jana. Slavnostní oheň byl přivezen po rybníce na lodi Potynou a malým Petrem.

Jako čestní členové Vlků byli přijati Míla Vlková a Šéf.

Večer zpěv jednotlivců vyhrál Grizzly, na dalších místech se umístili Hejtman a Zdeněk. Dopoledne proběhla soutěž v chytání ryb, kterou vyhrál Džordžo. Odpolední slalom na lodi dvojic vyhráli Šroubek a Matička. Zkrátka všechny soutěže vyhrála osada Zlatá růže. Příště jim po příchodu dáme pro jistotu na záda baťoh se všema plackama.

V předvečer ohně , tedy v pátek, proběhly narozeniny za velmi silného deště a to Jany, Vlasty, Šéfa a moje. Povrch země byl tak rozmočen, že bahna bylo po kotníky. I tak se zúčastnilo narozenin přes 80 lidí a nádherně nám hráli STO Monzun a spol.

Závěrem chci poděkovat všem kamarádům a kamarádkám za hojnou účast i při velmi nepříznivém počasí a někdy zase ahoj a zdar jak sviňa u nás na campu " Bahnov ".

Šerif T.O.Vlci Brno Dundy


Přečteno: 3487x | Komentářů: 1x | Kategorie: Vandrování

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - advarve@benjaminmail.xyzadvarve25. 4. 2023 15:39:00
This is the first report showing that Ac APE1 Ref 1 initiates apoptosis in TNBC cells by binding to the receptor for advanced glycation end products RAGE <a href=http://tadalafil.top>cialis without a doctor's prescription</a> The normal daily dosage taken by athletes corresponds more or less to the dosage indications of the manufacturer and is 10 30 mg day To prevent estrogenic side ef fects normally 10 mg day are sufficient, a dosage which also keeps low the risk of reducing the effect of simultaneously taken steroids

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]