9.srpna 2009

Koně Endurance dostih Vilémov 2009

V sobotu jsme se účastnili vytrvalostního dostihu ve Vilémově u Golčova Jeníkova. Protože se letos dotih konal o 2 měsíce dřív, tak místo mzaru a sněhu bylo horko.

Musím říct, že se mi dostih maximálně líbil. Sešla se nás tam super parta a byla výborná nálada. Přijel nás podpořit dokonce i Denis.

Trasa byla dobře zvolená ve stínu lesa, krásně značená a celý dostih byl organizačně výborně zajištěn. (Jenom Halušek bylo zase málo - než jsem se rozhoupal, tak už nebyly. ;-) ).

Výsledky byly také až nečekané:

Kája s Kevinem v závodě na 80 km protriskala cílem a obsadili 2. místo asi o délku koňské hlavy. K tomu všemu ještě získali veterinární cenu kondice a Kája ještě cenu nejmladšího jezdce ve vyšší soutěži.

Já s Alexandrem jsme pěkně projeli 40 km a umístili jsme se na 8. místě. Na to, že na přípravu nebylo příliš mnoho času, tak Alexandr způsobně cestoval ve vozíku, ve veterinách se choval jako starý mazák, za což nás pan doktor Dvořák pochválil a vetšinu prvního kola vedl vetší skupinku jezdců. Myslím, že z něj bude dobrý koník.

Terezka s Al Sharisou projeli 40 km v pěkném tempu, za což obsadili krásné 5. místo v soutěži "Z" a zároveň 1. místo v šampionátu pětiletých koní.


Přečteno: 2941x | Komentářů: 4x | Kategorie: Koně

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - asymnHins@barrettmail.xyzasymnHins15. 3. 2023 3:59:00
<a href=https://buycialis.homes>cialis with dapoxetine</a> 24 hours later, the maintenance medium was supplemented with an equal volume of basal α MEM invitrogen with 10 FBS Hyclone, 100 U ml penicillin, 100 μg ml streptomycin Invitrogen and 50 μM magnesium L ascorbic acid phosphate Sigma Aldrich
2. GRAVATAR - IrocHus@cmaill.xyzUlcenly8. 5. 2023 23:20:00
Oestradiol down regulates ER mRNA and ER protein expression <a href=https://sildenafil.buzz>womens viagra pill</a>

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Drieprilm@cmaill.xyztCsBNuJ23. 8. 2023 16:00:00
<a href=https://buycialis.skin>cialis online without</a> html depo medrol compresse At a meeting focused on the chain s sustainability efforts, executives said they would begin monitoring the scale back in January
4. GRAVATAR - HORTURN@hmaill.xyzHORTURN17. 11. 2023 16:01:00
Aldosterone is a steroid hormone that binds mineralocorticoid receptors, which are present in multiple tissues, including the heart and pulmonary vasculature <a href=http://propec.sbs>propecia hair loss</a> Medicating the client for pain is not the appropriate action in this situation

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]