4.prosince 2003

Kultura a hudba HOP-TROP

Tak jsme včera byli na Hop-tropu. Musím říct, že to byl super koncert, který mi opět zpravil náladu po Kamelotech. Samson se řezal smíchy s celou kapelou od začátku až do konce a dokázal dobře pobavit i publikum. Hráli staré dobré Hoptropárny, což jsou písničky, které mě berou za duši. Neustále jsem slyšel někde nějaké sólové hraní, ale nikde jsem neviděl nikoho frajeřit, jak je dobrej. To prostě jenom Samson mimochodem hrál mezi akordama.

Dostal jsem od Lenky k Vánocům 4 jejich CD. Mělo to být prý až pod stromeček, ale zase jsem to ukecal a většinu z nich už jsem slyšel. Krásná muzika.


Přečteno: 3626x | Komentářů: 4x | Kategorie: Kultura a hudba

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Mudd4. 12. 2003 16:59:00
mohlo by te zajimat: http://mudd.wz.cz/2003-12.html#021338
2. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík4. 12. 2003 21:52:00
Nemám sice teď čas na podrobné prostudování, ale rozhodně si to uložím na později. Každopádně na první fotce, kterou jsem tam viděl, jsem viděl vlevo dole kamaráda Švorcáka, což mě potěšilo :)

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway12. 3. 2023 10:20:00
Inpatient management is recommended for patients with the following features <a href=http://clomid.buzz>clomid for men for sale</a> Inui T, Mori Y, Watanabe M, Takamaki A, Yamaji J, Sohma Y, Yoshida R, Takenaka H, Kubota T 2007 Physiological role of L type Ca 2 channel in marginal cells in the stria vascularis of guinea pigs
4. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe6. 5. 2023 18:22:00
This is related can u drink with blood pressure medicine to whether countless brothers and sisters can live happily and happily <a href=https://buycialis.pics>cialis buy</a> In the treatment of both tuberculosis and the meningococcal carrier state see INDICATIONS, the small number of resistant cells present within large populations of susceptible cells can rapidly become predominant

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]