14.prosince 2003

Vandrování Rakouské Alpy

Včera jsme byli na jednodenním lyžařském zájezdu v Alpách. Ve tři ráno jsme vyráželi autobusem od Bohémky. Byl jsem zvědavý, kdo na takové zájezdy jezdí. Jak jsem čekal, byli to povětšinou mladí lidé ve věku něco málo přes dvacet. V autobuse dostali dobré místo vzadu (poslední dvojka a celá pětka pro tři lidi). Hranicemi jsme projeli bez problémů a cestou jsme povětšinou dospávali páteční noc.

Do Mauterndorfu jsme dorazili po deváté hodině ranní. Dostali jsme permanentky a rozchod. Kabinkovou lanovkou jsme vyjeli na svahy a s nadšením jsme se jali lyžovat. Počasí bylo fajn – svítilo sluníčko a bylo teplo. V poledne jsme si zajeli do autobusu na oběd a pokračovali v lyžování. Ve čtyři lanovky zavíraly a my odjeli zpět domů. Lyžování bylo super. Žádné fronty na vleky – člověk přijel a hned jel nahoru. Všechny lanovky byli sedačkové nebo kabinkové. (Tady byla tam jedna kotva, ale ta nebyla v provozu.) Všude se zasněžovalo, nikde žádné kameny nebo hlína. Srovnám-li to s českýma sjezdovkami, tak už se mi nechce ani do Čech na hory. Když to vyjde, tak bysme chtěli po novém roce vyrazit ještě jednou.

Koho zajímá, s kým jsme jeli, tak zájezd nám zprostředkovala CK Čebus, která nám ochotně všechno zařídila včetně pojištění. Vlastní zájezd pak pořádala CK Čestyl.

Fotky naleznete zde.


Přečteno: 3985x | Komentářů: 4x | Kategorie: Vandrování

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - libor.felkl@seznam.czLibis15. 12. 2003 10:47:00
No tak to je super, akorát mně uniká kde jste to byli konkrétně. Peťo kolik to stálo? Věřím, že to bylo žužo lyžovačka.
Zdar Libis.
2. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík15. 12. 2003 12:31:00
Byli jsme v Mauterndorfi - na pomezí Štýrska a Salcburska. Stálo to 1.190,- + 50,- pojištění. V ceně bylo všechno. Podrobnosti najdeš na stránkách Čestylu. Chceme jet ještě jednou. Další zájezd je 10. ledna - to je na nás brzo a potom 27.března - to bysme jeli snad znovu. Jestli se Vám bude chtít - když nás bude víc, nebudeme se bát vlka nic :)

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway17. 3. 2023 17:51:00
another great addition to anavar is trenbolone <a href=http://cialisshop.best>cialis generic cost</a>
4. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe10. 5. 2023 16:46:00
Some report an inability to quickly process information, language problems, or think clearly <a href=https://cialiss.beauty>cialis for sale in usa</a>

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]