28.prosince 2003

Články a zajímavosti Dovolená na horách

Letos jsme odjeli po vánocích na hory. Do povinné výbavy patřilo: Snowboard, šipky z kanceláře, notebook, mobil s GPRS a spoustu vína.

Celé vánoce jsem se pokoušel rozjet připojení přes GRPS na internet. Bez výsledku. Přijeli jsme na hory a zkusili vyměnit simkartu do jiného telefonu. Ejhle funguje.

Právě mám za sebou první noc. Nemohl jsem dospat a od šesti jsem vzhůru. Sedím s kávou u eMPé trojek a čtu vánoční blogy. Ten modem je opravdu strašně pomalej. Zlatý ADSL. Teď to momentálně nějak spadlo celý a jsem bez připojení, tak čekám, že se to spraví.

Mám milé kolegy v práci. Všem jsem připomínal, že se mají před odchodem na vánoce doplnit docházkovou knihu, abych ji mohl přes svátky zaarchivovat a nachystat novou na příští rok. Dopadlo to tak, že půlce lidí vymýšlím odchody z práce, aby protože se neodepsali. Samozřejmě o své dovolené a z pomalého připojení. Přitom jim to zabere jen pár vteřin. Ale proč by se namáhali, když si tím můžu za ně zpříjemnit dovolenou já.

Tak už se mě zase probral internet, tak jdu dopisovat docházku. Doufám, že se dostanu i na svah. Mimochodem jsem kolem sedmé viděl krásné svítání. Převíjen mají ty hory něco do sebe.


Přečteno: 4167x | Komentářů: 4x | Kategorie: Články a zajímavosti

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - krtek29. 12. 2003 15:31:00
tak to tam všechno pořádně oslavte, pozdravuj osazenstvo, já už jsem back :-) pak ukážu fotky.
2. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway6. 3. 2023 17:39:00
Fig 2 Investigator assessed progression free survival PFS in Asian and non Asian patients <a href=http://buycialis.beauty>buy cialis online</a> Basu S, Adhiyaman R 2008 Preparation and characterization of nitrendipine loaded eudragit RL100 microspheres prepared by an emulsion solvent evaporation method

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Pefeldels@bernardmail.xyzPefeldels30. 4. 2023 13:20:00
<a href=http://cialiss.quest>cialis coupon</a> Mice were then placed on a heated mat inside a sound attenuated chamber ETS Lindgren and the DPOAE probe assembly was inserted into the ear canal using a pipette tip to aid correct placement
4. GRAVATAR - meaceap@dmaill.xyzZREMKR15. 7. 2023 15:55:00
<a href=http://finasteride.one>propecia help</a> They will just attach to the receptor and block it from binding to the free estrogen

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]