5.ledna 2004

Úvahy Kryštof Gross x Klaus

Dnes od rána na Impulsu běží anketa, zdali má pravdu Standa Gross s tím, že akce Kryštof byla smysluplná nebo má pravdu pan prezident, který ji v novoročním projevu pomluvil. Nestihl jsem moc názorů, takže jsem se snad nenechal moc ovlivnit.

Osobně, když byl Kryštof, tak jsem sám sundal nohu s plynu. Když skončil, vracel jsem se zpátky do starých kolejí a ejhle, asi dva měsíce jsem měl pocit, že policajtů zas tak moc na silnicích neubylo. Zaregistroval jsem i velkém množství policajtů v reflexních vestách postávat kolem křižovatek v centru. Sice nic nedělali (aby nic nezkazili), ale alespoň na mě působili pocitem, že jsem tu nohu s plynu vždycky sundal. Podle mě dobrý tah. Dneska mám bohužel pocit, že tito policajti zase někam zmizeli.


Přečteno: 3814x | Komentářů: 2x | Kategorie: Úvahy

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest15. 5. 2023 16:42:00
<a href=http://tadalafil.top>cialis 40 mg</a> I feel sorry she was hurt, but a â
2. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzEYMIOyz2. 8. 2023 0:35:00
In such antibody shifts, the Th1 and Th2 character of the response is determined by known methods <a href=https://ciali.sbs>generic cialis online</a> Grades IV and V carry a poor prognosis; these patients need stabilization and improvement to grade III before surgery is undertaken

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]