25.března 2004

Aktuality Zpívánky aneb jak jsme tlačili auto

Tak jsme včera vyzkoušeli restauraci u Prokopů a podnikli jsme tam první zpívánky. Na to, jak je to nóbl hospoda, tak zpívánky byli velice fajn. Jen brzy zavírají – od 23:00 odmítali nalít. Ale za to jim musím přičíst k dobru, že nás nikterak nevyhazovali a nechali nás v klidu hrát až jsme sami kolem půlnoci odešli.

Výhodou této hospody je, že se na Kotlářské dá stát přímo před vchodem. Jenom nesmíte jako já nechat 5 hodin blikat výstražné blinkry. To se pak můžu divit, že baterka ani na centrál neotevřela auto. I když to bylo z kopce, dotlačili jsme auto až na křižovatku u Boby a nenastartovali jsme.

Asi po dvou minutách zastali kolemjdoucí taxík a ptal se, jestli máme nějaký problém. Startovací kabely neměl, ale zavolal ochotně kolegu. Za pár minut přijela černá Audi s ochotným taxikářem, který nacouval k nám, připojil kabely a nechal mě nastartovat. A teď se podržte: Když jsme se ho ptali, co jsme dlužni, nic nechtěl. Poděkovali jsme a než jsme se nadáli, byl pryč. Klobouk dolů, tohle se často nevidí.

Domů jsme dojeli dobře. Pokud někdo potkáte toho taxikáře, tak že ještě jednou moc děkujeme a kdyby někdo od vás něco potřeboval, udělejte taky dobrý skutek.


Přečteno: 3877x | Komentářů: 1x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - advarve@benjaminmail.xyzadvarve21. 4. 2023 10:33:00
<a href=https://cialiss.sbs>buy cialis online with prescription</a> Use a heating pad on your lower belly

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]