9.dubna 2004

Stavebnictví Arch 77 je v nové kanceláři

Kluci z projekční kanceláře Arch 77 konečně realizovali svůj plán a přestěhovali se do nové kanceláře. Sídlí nyní na Jugoslávské 112a v podkroví. Nový telefon na ně je 548 216 533. A to nejdůležitější, mají konečně nějaké webové stránky.

Už jsem se tam byl podívat a mají to moc pěkné. Je pravdou, že mě opět překvapili zapojením internetu – zase je to zapojené tak, že to podle mě nemůže fungovat a ono to funguje.


Přečteno: 4769x | Komentářů: 3x | Kategorie: Stavebnictví

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - kolarik@arch77.czJirka9. 4. 2004 16:30:00
Tady arch77...Petře, rozesmal jsi mě s těmi webovými stránkami. Ano, ale je to jen provizorka než konečně vyrobíme naše. Takže jak si většina z vás všimne tak tam prezentujeme Ing. Arch. Zdeňka Bureše, který nás zaštiťuje autorizací. Jinak bych vás chtěl pozdravit a za Arch77 popřát všem pěkné Velikonoce.
Jo a když budete potřebovat projekt, tak se obraťte na nás.
PS: Hledáme stále lidi, kteří by chtěli brigádu, práce máme dost a nestíháme.
Jirka
2. GRAVATAR - liskova.jana@voly.czJana3. 4. 2008 19:01:00
Mám stavební průmyslovku v Brně, obor stavební obnova.V současnosti jsem studentkou FAST v Brně.Rád bych si přivydělala překreslováním stavebních výkresů nebo i projektováním.Umím rýsovat v autocadu,v archicadu jsem začátečník. Díky za odpoveď.

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest10. 5. 2023 22:57:00
<a href=https://asildenafil.mom>how long does viagra last for females</a> Honestly, I think your girl was happy you were with her till the last moments and knew how much she was loved

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]