6.července 2003

Články a zajímavosti Co týden dal

Tak jsem zase doprogramoval kousek tohoto webu. Přibyla zde předpověď počasí pro Brno. Bohužel se načítá trochu déle, ale s tím asi nic nenadělám. Taky jsem konečně napsal nějaké reference o mé projekční činnosti.

Už mi dlouho nikdo nenapsal žádný vzkaz. Čtete to tu někdo ?

Už týden jsem sám doma a padá na mě večer splín. To pak většinou nic pořádného nejsem schopen dělat a jen tak brouzdám bezcílně internetem.

Ujel jsem teď trochu na virtuálním kulečníku. Musí se stáhnout (10 MB) a nainstalovat a potom hned můžete hrát – buď off-line jako trénink a nebo se připojit na herní server a hrát s ostatními. Samozřejmostí je klasický pool, devítka, ale i karambol se třemi nebo čtyřmi koulemi a snooker. Mimo to lze najít i různé exotičtější typy her.

Ve čtvrtek jsem skončil své toulky po internetu na zcela seriózních stránkách o lidské sexualitě. Byť mě nepřekvapili žádnými velkými novinkami, potěšilo mě, že lze na internetu najít tak obsáhlou a přitom seriózní prezentaci tohoto lechtivého tématu.

Pobavil mě článek z červnové trampské porty, na které diváci vypískali baviče Petra Novotného z pódia.

Ve středu jsem zašel do Sádla na Grilovanou kočku. Počítal jsem, že si odskočím na hodinku až dvě a půjdu spát. Ve tři hodiny ráno jsem byl rád, že mě sestra vzala taxíkem domů. Moc se to zase jednou povedlo.

O víkendu jsem konečně vyzkoušel výhody nových slev Českých drah. Moc jsem neušetřil, protože mě vyslali koupit hromadnou jízdenku a pak mě na ni nějak zapomněli přispět. Snad příště.

V pátek jsem vzal svého hada na výlet. Jel se mnou do práce. To byste nevěřili, jaký poprask způsobí jeden Hroznýš královský, omotaný okolo mého krku na cestě z Mášové přes park na Moravském náměstí a zpět. Skupinky lidí mě obcházeli z dálky, kolikrát se málem i srazili, protože přestali dávat pozor na cestu. Největší atrakcí jsem byl asi pro stojící šalinu, podél které jsem procházel. Byla docela plná a mám dojem, že se k oknům nahrnuli úplně všichni. Taky musím smeknout před pošťačkou, co nám nesla do práce poštu a odvážně se mnou nastoupila do výtahu o jedno metru čtverečním.

Došel mi doporučený dopis. Na doktorandské studium na mou domovskou fakultu mě nechtějí. Prý se se svými znalostmi nevejdu do jejich kapacitních možností. Trošku to zamrzí, ale na druhou stranu představa, že se tam budu muset další tři roky tvářit inteligentně lézt do opačného konce úst některým kantorům mě taky moc neláká. I když musím přiznat, že někteří mě budou chybět.

Vůbec mě netěší, že některé televize změnili na prázdniny program. Moc televizi nesleduji, ale zrušili mi můj oblíbený MASH. Aspoň střepiny, že zůstali.

Lišák příští víkend slaví u nás na fleku v Čermákovicích svícu.

V rámci programu Brněnské kulturní léto vystoupí v pondělí 21. července Robert Křesťan, v pátek 25. července skupina Fleret, ve setředu 30. vystoupí Žalman a spol. a ve čtvrtek 7. srpna budou účinkovat Poutníci. Koncerty se budou konat na nádvoří Staré radnice a začátek je vždy v 19:30.

Henry, sheriff T. O. Moisidis, má svoje webové stránky. Jsou docela pěkné a doufám, že mu nadšení vydrží.


Přečteno: 3494x | Komentářů: 2x | Kategorie: Články a zajímavosti

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest19. 5. 2023
It s normal to develop an ovarian cyst early in your pregnancy <a href=http://buycialis.pics>cialis online pharmacy</a> The particular CYP of interest to this article, 2D6, exemplifies the standard nomenclature first, a number, 2, identifies the family; then, a letter, D, identifies the genetic subfamily; and, finally, another number, 6, identifies the specific gene
2. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzoryrOeYwn6. 8. 2023 1:33:00
<a href=http://tadalafil.top>buy cialis online united states</a> Posted on Jun 17, 2011 05 07PM

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]