8.října 2004

Aktuality Máme plastová okna

Bydlím v družstevním bytě, a proto, že jsme si odhlasovali, že si příští rok zateplíme dům, musíme do jara vyměnit na severní straně stará dřevěná okna za nová plastová.

I obešel jsem nájemníky a vyběhal většinu důležitých podpisů (ale stále ještě nemám všechny) a objednal okna u firmy S.E.N OKNA A DVEŘE, spol. s r.o.. A udělal jsem dobře. Po dlouhé době mohu říct, že jsem byl maximálně spokojen. Okna zaměřili téměř okamžitě, objednali a dodrželi i slíbený termín.

Když jsem je včera v osm ráno očekával, přijeli včas a bez zbytečných řečí se dali do práce. Když odpoledne odcházeli, bylo všechno hotovo tak, jak jsem si to představoval. Majitel firmy osobně mi přijel předat fakturu, která byla na mé přání bez problémů placená převodem. Objednal jsem si u nich ještě dodatečně žaluzie a sítě do oken.

Pokud budete shánět okna nebo dveře, tak jednoznačně mohu doporučit firmu S.E.N OKNA A DVEŘE, spol. s r.o..


Přečteno: 3798x | Komentářů: 2x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - rony8. 10. 2004 21:47:00
s niektorymi firmami je radost pracovat - podobne som spokojny so vstavanou skrinou.
2. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest4. 5. 2023 16:47:00
1 2 3 14 15 22 32 34 In the present study, carvedilol reduced the risk of clinical progression as assessed by a broad range of measures, including 1 a decrease in the frequency of deterioration using direct measures of progress ie, global assessment and NYHA class, 2 a reduction in the number of patients reporting heart failure as an adverse reaction, 3 a decrease in the proportion of patients who withdrew from the study or who were noncompliant with medications, and 4 a reduction in the frequency of major cardiovascular events morbidity and mortality <a href=http://acialis.buzz>cialis tadalafil</a> Chuck leaves behind his loving wife, Kay, six children and their partners Jeanene, Sondra Keith Schreifels, Tricia Blake Chambliss, Toby Amy Carder, Susan Todd Newsome and Doug Jennifer Wolff

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]