14.července 2003

Články a zajímavosti Trošku bulváru

O prázdninách se toho v normálním světě (na rozdíl od světa trampingu) moc neděje. Tomuto období se říká okurková sezóna. Pak si autoři a publicisté musí brát témata, o která by normálně ani nezavadili. Tak například Novinky popisují Britskou studii o líbání. 80% Britů žijících sami si myslí, že první polibek poví vše a hlavně to, co lze očekávat od partnera při pozdějších sexuálních hrátkách. Vlhký polibek znamená, že je muž nezkušený a příliš horlivý. Příliš agresivní polibek považují Britové za známku egoismu. Každopádně z ankety vyplynulo, že 9 z 10 Britů nejde na další schůzku s někým, kdy špatně líbá.

Při této příležitosti mě napadá informace od Marty, která byla téměř dva roky v Americe. Tam zase platí nepsané pravidlo, že pokud se s partnerem do třetí schůzky nevyspíte, znamená to, že o něj nemáte zájem. Nevím, jak by tam pochodil slušný Čech, který chodí s partnerkou po drahých obědech a večeřích i několik měsíců a přesvědčuje ji, že je její kamarád, aby ji dostal tam, kam chce.

Taky se mě líbila zprávička černovlásky o tom, kde Japonci tráví dovolenou. Nemají čas jezdit k moři, tak si na kraji města postavili pavilón a v něm vlastní malé moře a pláž. Tady jsou i čtyři fotky 1, 2, 3, 4 – stojí za podívání.

Zlatého slavíka nám odvezli do nemocnice. Prý mu nic moc není, ale nějak neunesl oslavu svých čtyřiašedesátých narozenin.

Ze zahraničních článků jsem přelouskal článek o tom, že v Holandsku v Rotterdamu utekl někomu dvoumetrový had (škrtič, možná hroznýš) a spadl za vanu. Přivolaní policisté a zvěrolékař museli pro ulovení hada vanu zdemolovat (krásné anglické slovíčko demolish – znamená i rozebrat, ale ono zdemolovat je tak krásně zavádějící.)

Krade se všude a všechno. V Plzni ukradli za půl milionu střechu. Dokážete si představit, že vám někdo odnese střechu a vy si toho vůbec nevšimnete ?


Přečteno: 3475x | Komentářů: 2x | Kategorie: Články a zajímavosti

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe17. 5. 2023 6:42:00
If you have a lipid panel blood test, you will learn your triglyceride level, along with your total cholesterol, low density lipoprotein LDL, and high density lipoprotein HDL <a href=https://acialis.one>best place to buy generic cialis online</a> ginseng yasminelle diario cuando hace efecto Zynga CEO Mattrick said on Thursday he intended to take thecompany back to basics with an emphasis on free to play gameson Apple Inc s iOS and Google Inc s Androidplatform, as well as tried and true franchises like FarmVille
2. GRAVATAR - meaceap@dmaill.xyzWxHRvDInf4. 8. 2023 9:37:00
Equivalent doses of sodium ethacrynate by the ia and iv routes of administration are the same about 3 <a href=https://vardenafil.one>levitra venta libre</a> Sjöström L, Narbro K, Sjöström CD, Karason K, Larsson B, Wedel H et al

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]