6.února 2005

Aktuality Odvolání Stanislava Grosse

Stanislav Gross poslední dobou hýří aférami. Začalo to podivnou kampaní s upřímně myslícími billboardy, přes utajené policejní týmy Zubr a Mlýn a v poslední době se nemluví o ničem jiném, něž o tom, kde vzal Stanislav Gross tolik peněz na financování svého luxusního bytu.

Všude jinde ve světě to znamená automaticky důvod k odstoupení z funkce a veřejné lynčování. U nás je to ale samozřejmost. Filip Rožánek a Martin Malý vypsali internetovou petici prezidentu republiky, kde požadují odvolání Stanislava Grosse z funkce.

Petice za rezignace Stanislava Grosse.

Osobně si nemyslím, že to něčemu pomůže. To je taky jeden z důvodů, proč petici nepodpořím. Ovšem hlavním důvodem je to, že si myslím, že dobře nám tak, máme, co jsme si zvolili. Vždyť Standu chtěla většina národa, tak proč ho odvolávat.

Většinou mám pocit, že našemu národu je dost úplně jedno, kdo s ním jak zametá. Pokud je obrazem národa člověk, který dnes ve střepinách tvrdil, že on chudák má 7 dětí a má na sociálních dávkách jenom 17 tisíc a jak je má teda uživit, tak je pro nás i Grosse škoda.


Přečteno: 3512x | Komentářů: 6x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolik7. 2. 2005 1:03:00
No a aby nebylo petic málo, tak tady je petice pro znovuzařazení Járy Cimrmana do soutěže o největšího čecha. :) http://cimrman.nazory.cz/
2. GRAVATAR - krtek7. 2. 2005 9:12:00
Já myslím, že je to spíš mediální kampaň, která se dá udělat proti kterémukoliv politikovi nebo známé osobnosti (nebo z některé neznámé známou udělat) :-) Myslím, že je to stejné i u opozice a kdekoliv v politice.
A Jára cimrman je podle mě největší Čech :-)

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolik7. 2. 2005 17:38:00
Když jsem včera psal tento spot, tak bylo pod peticí podepsáno 33 občanů. Teď jich je 6618. Docela zajímavé skóre.
4. GRAVATAR - Orel7. 2. 2005 19:01:00
Já sám jsem se podepsal šestadvacetkrát!
5. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest16. 5. 2023 10:26:00
<a href=https://buycialis.skin>cialis online prescription</a> Saunders JB, Aasland OG, Babor TF, De La Fuente JR, Grant M
6. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzIoFGucxsS2. 8. 2023 23:19:00
However the authors note that most reported events did not meet diagnostic criteria or did not contain sufficient information to make a determination on the diagnosis <a href=http://cialiss.skin>buy cheap cialis discount online</a>

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]