20.února 2005

Kultura a hudba Countrybál Hradčany 2005

V sobotu se konal v Hradčanech tradiční Coutrybál, kde jsme samozřejmě nemohli chybět. Přijeli jsem kolem půl deváté a už na první pohled tam bylo dost málo lidí.

Obešli jsme postupně všechny kamarády a přivítali se. Já jsem zaujal místo mezi barem a sálem v průchodu, kde byl nejen příjemnější vzduch (když zrovna nesmažili řízky), ale postupem doby kolem mě všichni prošli a každý se zastavil na kus řeči.

I přes to, že jsem byl dost unavený a bolela mě noha, tak jsme zvládli i něco odtančit a vydrželi až asi do půl druhé.

K tanci hrála samozřejmě Falešná karta a hrála výborně. Jen mě mrzí tak malá účast kamarádů, protože mě přišlo, že se oproti loňsku účastnila tak polovina lidí.

A samozřejmě pro vás nechybí ani pár fotek.


Přečteno: 3738x | Komentářů: 2x | Kategorie: Kultura a hudba

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest18. 5. 2023 9:18:00
acknowledging some wellbeing rules, pop potentially allied very little web sites who were ready carrying tasks with him <a href=https://cialiss.makeup>cheap cialis online canadian pharmacy</a> Coverslips were mounted and images were taken on a Zeiss Imager M2 using a PlanApochromat 63x 1
2. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzTvDiZaN5. 8. 2023 8:55:00
4 Twice daily <a href=http://finasteride.one>does propecia regrow hair</a> It said it planned to begin so called Phase 3 efficacy trials by the fall of this year and could release interim data by the end of 2020

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]