1.května 2005

Aktuality Jak jsem nemohl vyjet z parkoviště

To mě zase dneska hnulo žlučí. Byli jsme plavat za Lužánkama. Plavání fajn – v podstatě jsme se jen okoupali ve vodě a zase šli, takže taková pohodička. Každopádně můj příchod k autu mě rozhodil.

Po dlouhé době jsem se rozhodl zaparkovat slušně na prázdném parkovišti a ne u krajnice jako obvykle. Chyba! Už to nikdy neudělám! Za hodinu a půl, co jsme se rochnili ve vodě přijelo několik aut a všichni slušně zaparkovali do půlkruhu kolem mě, takže jsem něměl kudy vyjet.

Čekali jsme přes půl hodiny, než konečně přišel nějaký řidič a odjel s autem. A to ještě v tom nejužším místě. Tady je vidět, že dobrá vůle byla po zásluze potrestána. Příště stojím minimálně v zákazu zastavení.


Přečteno: 3676x | Komentářů: 2x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - milos-gajzler@post.czKrteček3. 5. 2005 21:31:00
Měls zavolat flojdy a ti ti měli za použití odtahového vozidla umožnit výjezd. Neboť pokud si vzpomínám tak řidič je povinen parkovat tak, aby nebránil výjezdu ostatních vozů. Tedy pokud tě někdo vyblokoval a ty jsi stál tak jak máš tak někdo kolem tebe ne a tak jsi se mohl dožadovat od MP nápravy. časově věřím že na stejno.
2. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest9. 5. 2023 23:39:00
At this moment, Zhao Ling is arrogant appearance is really a bit hateful, but he is arrogant and has arrogant bargaining chips <a href=https://buycialis.pics>buy cialis online forum</a>

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]