19.září 2005

Vandrování T. O. Toulavá srdce

V neděli dopoledne jsme se vrátili z potlachu T. O. Toulavá Srdce. Ne nadarmo se celý rok právě na tento potlach těším. I když počasí nebylo zrovna ideální (konečně jako každý rok), tak byl potlach výborný.

V pátek jsme v hospodě přečkali jeden slejvák a šli postavit stany. Pak jsem hned zaujmuli místo v hospodě, kde se celkem brzy začalo hrát a hrálo se až do brzských ranních hodin. To, čím byla muzika obzvlášť dobrá, bylo to, že se všichni muziknati zvládli pěkně tolerovat a navzájem doplňovat. Všichni jsme se po chvílích v hraní střídali a navzájem si dohrávali. Nejsem si jist, aly myslím, že bylo něco mezi třetí a čtvrtou, když jsme s Fankou ukončili hraní a vydali se spát.

V sobotu bylo sychravo a dost velká zima. Ohřáli jsme se chvíli v hospodě a na flek jsme se vrátili chvíli po zahájení soutěží. Každý jsme se nějakých soutěží zúčastnili, ale placku jsme letos nevyhráli žádnou. Večer se mi dostalo již tradičně té cti zahrát při zapálení s Lukasem (T. O. Fort Black) Vlajku. Asi poprvé v životě jsem se odhodlal (teda spíš byl jsem odhodlán) zúčastnit se večerní soutěže v hraní na kytaru. Musím říct, že to byly nervy, ale vyhrál jsem placku za třetí místo, které si velmi cením. Pak se hrálo až do noci na kytary a to opět krásným způsobem tak, že se všichni postupně vystřídali a každý si zahrál to svoje.

V neděli ráno byla opět solidní zima a tak jsme se ráno docela brzo sbalili a odjeli domů. Byl to moc pěkný potlach. Musím říct, že jsem si hlavně moc dobře zahrál a i potkal fajn lidi. Už se zase moc těším na příští rok.

Závěrem bych chtěl poprosit, jestli někdo nemáte kontakt na Vlastíka, Jiřku a benjistu (za boha si nevzpomenu na jméno) a potom na kluky z Fort Black. Jestli jo, pošlete mi ho prosím emailem. Rád bych jim poslal zvadlo k nám na oheň a nestihl jsem si vzít kontakt. Díky.


Přečteno: 3782x | Komentářů: 8x | Kategorie: Vandrování

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Kari24. 9. 2005 14:21:00
Copak Sokolíku, tentokrát jsi tam nebyl autem a v polovině sobotního večera jsi neodjel domů?
2. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík25. 9. 2005 21:46:00
[1]: Proč bych měl v polovině sobotního večera jezdit domů? Tomu nerozumím....

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Kari26. 9. 2005 15:39:00
Protože co jsem tak viděl a slyšel, tak poslední dobou je to u Tebe zvykem.
4. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík26. 9. 2005 15:53:00
[3]: To jako míříš na to, že jsem za letošní rok dvakrát měl tolik práce, že jsem neměl čas jet na potlach. A přesto všechno jsem nezůstal s dobrou výmluvou doma, ale našel jsem si aspoň tu chvíli, abych se tam na sobotu ukázal?
V tom případě se prober a začni už přemýšlet svou hlavou. A pokud je to z tvé hlavy a ne "jedna paní povídala", tak je to s tebou ještě horší!
5. GRAVATAR - Kari3. 10. 2005 15:59:00
Ne, já jen útočím, protože v jednom článku píšeš nic moc hezkýho o lidech co nemaj televizi.
6. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík4. 10. 2005 7:57:00
[5]: Milý Kari:

1) Neútočíš, ale plácáš nesmysly !

2) Nevadí mi lidi, co nemají televizi. Obouvám se do lidí, co nemají na televizi a místo aby to klidně přiznali (nebo o tom klidně i mlčeli) - vždyť o nic nejde - tak se schovávají za to, že televize je hloupost a že ji nechtějí. Obouvám se do pokrytců, kteří lžou nejen ostatním, ale dost možná i sobě.
7. GRAVATAR - Kari10. 10. 2005 15:42:00
Tak to se omlouvám, špatně jsem to pochopil. Ale i když nemám televizi, tak vím že v ní nic není, protože jí se stačí zapnout u přítelkyně...

Reklama ETARGET:

8. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest9. 5. 2023 20:41:00
Taking tamsulosin hydrochloride capsules USP under fasted conditions results in a 30 increase in bioavailability AUC and 40 to 70 increase in peak concentrations C max compared to fed conditions Figure 1 <a href=http://finasteride.one>what does propecia do</a>

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]