1.srpna 2003

Aktuality Banky prý lžou a nemusí dodržovat sliby

Na pooh.cz se již druhým článkem rozebírá kauza České spořitelny. Tento bankovní ústav kdysi pod vidinou získání nových klientů nabídl studentům, stejně jako ostatní banky, založení a vedení účtu za zvýhodněných podmínek. Dostát jim už asi nemusí.

Konkrétně ČS nabízela zdarma založení účtu, každý rok prémii ve výši 400,- Kč, nezajištěný kontokorent do výše 10 tisíc korun a v případě odpromování s vyznamenáním prémii 10 tisíc korun. To zní lákavě. Proč si tedy účet okamžitě nezřídit ? Protože je to banda lhářů.

Když si studenti letos přišli pro slíbenou prémii, zjistili, že se jim banka ve smlouvě o ničem podobném nezmínila a tudíž prémii nedostanou nebo dostanou jen zlomek slíbené prémie. Údajně to komentovali slovy, že když to inzerují v reklamě, tak ještě neznamená, že je to pravda. Zklamaní studenti se obrátili na sdružení na ochranu spotřebitelů a to vymohlo na ČS zaplacení této prémie pro letošní rok. Banka to však komentovala slovy, že byť tedy peníze vyplatí, tak neexistuje žádná právní povinnost k této výplatě. Proto prý v dalších letech tuto prémii vyplácet nebude.

Závěrem si neodpustím komentář, že Česká spořitelna je podle mě bankovní ústav na baterky a nápadně mi připomíná dřívější fronty na banány. Já osobně kromě mám účet u ČS jen z důvodu možného kontokorentu a jinak používám účet u Komerční banky pobočky Brno – Venkov, kde jsem nadmíru spokojen a to nejen já, ale i dalším minimálně 5 známých, kterým jsem tuto banku doporučil.


Přečteno: 3354x | Komentářů: 3x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - asymnHins@barrettmail.xyzasymnHins17. 3. 2023 9:23:00
<a href=http://lasix.buzz>cheap lasix buy</a> The liver size can often be estimated if hepatitis is considered
2. GRAVATAR - IrocHus@cmaill.xyzUlcenly10. 5. 2023 9:53:00
After excluding crossmatch, there remained a total of nine publications to include in our systematic review <a href=https://buycialis.yachts>buy cialis online without prescription</a> Serious Use Alternative 1 fluvoxamine will increase the level or effect of clozapine by affecting hepatic enzyme CYP1A2 metabolism

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Drieprilm@cmaill.xyzyeqYCjl25. 8. 2023 7:55:00
762, hazard ratio 0 <a href=https://levitrax.pics>levitra acheter en ligne</a> Jørgensen JOL, Juul A

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]