16.května 2003

Aktuality Zajímavé odkazy, Lucka Faltýnková a další

Takhle večer brouzdám po internetu a zase jsem narazil na zajímavé stránky. Jedná si sice o asi katolické stránky (nebo co je to za vyznání - trošu mi tam chybělo nějaké vysvětlení), ale našel jsem tam spoustu zajímyvých věcí. Mezi prvními mě zaujmul Minikurz společenského chování. Myslím si, že neznám asi nikoho, kdo by tam nenašel nějakou nuanci společenské netiqueti, která mu doposud zůstala tajemstvím. Docela mě také zaujmulo, že mezi prioritní témata patří vandrování a toulání se přírodou. Hodně mě pobavil Jesseho tramposký výkladový slovník. Najdete zde také pár legračních textů z nichž mě nejvíce pobavil můj oblíbeny Mužsko-český a ženso-český výladový slovník. Potěšil mě také jednoduchý výcuc práv osoby zajištěné či zadržené policií.

Při prohlížení stránek Národního parku České Švýcarsko jsem narazil na fotku malých Sokolíků. Takhle opravdu nevypadám.

Zaujala mě také Hruškova hudební stránka, kde mimo přehledně nareslených kytarových akordů naleznete taky popsaná nějaká sóla na kytaru.

Neste-li počítačovým odborníkem, tady je dispozici slovník počítačových zkratek.

No a nejlepší jsem si nechal na konec. Kdo z vás ještě nenarazil na strány naší kamarádky Lukcy Faltýnové, tak neváhejte. Mimo několika zajímavých informací o této začínající hudební hvězdě (nebo taky hudebním cvoku) je zde také k poslechu jedna z jejích moc dobrých písniček, se kterou jestli se nemýlím vyhrála portu. Písnička se jmenuje To zvládneš.
A závěrem už poslední odkaz a to na stránky kamarádky Želwy, která Lucce pomáhá s Webem.

Pokud navštěvujete pravidelně nebo i jen náhodou moje stránečky, budu rád, dyž mi necháte nějaý hezý vzkaz na nástěnce vzkazů, ať vím, jestli to tady někdo vůbec čte.


Přečteno: 3683x | Komentářů: 2x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - advarve@benjaminmail.xyzadvarve28. 4. 2023 9:14:00
Excretion urine 66 <a href=https://ciali.buzz>cialis 10mg</a>
2. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzUMLhWRyAJ12. 7. 2023 13:06:00
<a href=https://cials.cfd>discreet cialis meds</a> The Commission stated that it was clear the AJ s April 2011 decision, issued after a nine day hearing, was a decision on the merits and it contained specific liability findings

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]