14.ledna 2007

Vandrování Zimní táboření T. O. Rudý orel

O víkendu se konalo "zimní táboření" T. O. Rudý orel. Zimní tedy moc nebylo, myslím, že i na vítání jara bývá (a letos asi i bude) větší zima. Každopádně bylo fajn.

My jsme přijeli těsně po zapálení (nevím, kam tak kluci spěchali, když nebyla zima ;-)). Hudby se chopil Jukebox podpořený Georgem s basou. Bez většího otálení jsem se k nim přidal a postupně přibylo i spousta dalších nejen muzikantů, ale i lidí, které jsem po dlouhé době zase rád viděl.

Pilo se, hrálo a zpívalo slouho do noci. My jsme šli spát kolem půlnoci a ještě dlouho jsem slyšel prolínající se tři hudební kroužky - od ohně, od užitkáče a od baru.

Ráno jsme utekli celkem brzo, ale máme aspoň pár fotek z večera.


Přečteno: 3651x | Komentářů: 2x | Kategorie: Vandrování

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík14. 1. 2007 17:22:00
Jo a ještě mě napadá: Až mě někdo uvidíte, že se stavím k nějaké base, tak mě ji prosím rychle seberte. Hrál jsem na Georgovu basu asi 4 písničky a mám dva solidní krvavé puchýře na prstech!
2. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest7. 5. 2023 22:11:00
<a href=https://cialiss.skin>cialis online india</a> Perhaps it was naĂŻve to think that if such a poor sperm were injected into the egg that the chromosomes would be normal and that a normal baby could be obtained from such a procedure

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]