20.února 2007

Nechápu Čunkovo vystěhování romů ze Vsetína

V médiích je stále omíláno Čunkovo vystěhování romů ze Vsetína. Nechápu, čemu se stále všichni diví a proč s tím mají všichni nějaké trápení.

Vynechme, že vlastní vystěhování romů, bylo krokem ke zviditelnění pana Čunka a bylo nejspíše i prostředkem k dosažení jeho politických cílů. Podstatou je vlastní vystěhování.

Je pravdou, že rozhodně není řešení přestěhovat neplatiče do jiných krajů, ať si problém řeší někdo jiný. Tím se problém sám nevyřeší! Ale vystěhování neplatičů je podle mě zcela správným a normálním krokem.

Vždyť je přeci normální, že chce-li člověk využívat jakékoliv placené služby, musí za ně platit. Když nebudete platit telefon, tak vám ho odstřihnou a můžete volat akorát z okna. A stejně tak je to i s dalšími službami jako plyn, elektrika, voda, atd...

A jestliže Vsetínští občané (ať už romského či jakéhokoliv původu) neplatí za služby bydlení, je přeci správné, že jim mají být tyto služby odepřeny.

Ba dokonce dostali nějaké náhradní bydlení. Znáte snad jediného telekomunikočního operátora, který když mu nebudete platit za telefonování, tak vás odpojí a ještě vám sežene dopisní papír a pero, abyste mohli psát alespoň dopisy?


Přečteno: 3926x | Komentářů: 3x | Kategorie: Nechápu

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - ZED1. 3. 2007 14:24:00
NO pokud normalni clovek nebude platit najem, tak prijde pan exekutor, zabavi ti vsemozne veci, zbytek vyhazou ven pred barak a nikdo se stebou srat nebude. Zato chudaci cigosi, ti dostanou jine bydleni a jeste si stezujou. At dou treba do prdele...
2. GRAVATAR - Zar16. 3. 2007 9:43:00
tak tak ...

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - advarve@benjaminmail.xyzadvarve24. 4. 2023 10:00:00
<a href=https://acialis.buzz>buy cialis online with prescription</a> For example, patients with breast cancer frequently receive chemotherapy, which can lead to chronic nausea, vomiting and neuropathy numbness and tingling

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]