13.března 2007

Vandrování Archív trampských osad

K.F.T.P. - Kamarádi festivalu trampských písní, kteří kdysi založili a dodnes spravují archiv tramských písniček se pokoušejí již nějakou chvíli založit archív trampských osad. Jsi-li členem tramské osady ať už fungující nebo již rozpadnuté, je tento článek právě pro tebe.

Kamarádky, kamarádi, osadníci.

K.F.T.P. - Kamarádi festivalu trampských písní v Horním Jelení, vedle již založeného archívu trampských písní, by se rádi pokusili založit archív minulých i současných trampských osad. Archív by byl zdarma přístupný všem kamarádům na FTP v Horním Jelení, případně po dohodě i jinde. V současné době neuvažujeme o nějakém oficiálním vydání, zhotovení CD, prodeji těchto informací, neboť aby to byl kvalitní archív s dostatečným množstvím informací bude mu předcházet několikaletá práce. Archív by sloužil jako informace pro kamarády.

Kamarádky, kamarádi, osadníci, obracíme se na Vás s prosbou o spolupráci a o souhlas, zda bychom mohli zařadit Vaši osadu s Vašimi informacemi do archívu trampských osad.

Průzkumem mezi kamarády na 13. Slovenskočeském potlachu bylo zjištěno, že o archív trampských osad je mezi osadami i kamarády velký zájem a mnoho osad i tuto příležitost již využilo a do archívu se zařadilo. Snažíme se zanechat odkaz budoucím trampským pokolením.

Kamarádi předem Vám děkujeme za projevenou spolupráci a za odpověď.

S kamarádským pozdravem

Ahoj

za K.F.T.P. Fred
Jiří Jedlička
Smetanova 591
534 01 Holice
web : www.kftp.cz
fred@kftp.cz

Přikládám taktéž ke stažení dotazník, který po vyplnění posílejte Fredovi, K.F.T.P.


Přečteno: 5230x | Komentářů: 2x | Kategorie: Vandrování

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzlKsfyA18. 8. 2023 12:44:00
Upon activation, it phosphorylates a number of proteins related to neurodegenerative diseases such as tau, MEF2 and Drp1 <a href=http://atadalafil.mom>buy cialis on line</a>
2. GRAVATAR - meaceap@dmaill.xyzhvdkdpqiF7. 11. 2023 10:48:00
Potassium Sodium Phosphate <a href=https://priligy.homes>amazon priligy</a> And if a dog is infected, but the heartworms have not yet reached adulthood, the test won t catch it

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]