3.května 2007

Vandrování Narozeniny Budulínka, Merlina a Žoldáka

O víkendu slavili společně narozeniny Budulíne, Merlina a Žoldák. Já jsem se nemohl účastnit, ale osadní zástupce jsme měli a tak je tady pár postřehů od Máji:

Již u nás v Čermákovicích jsme se s Ditou domluvili, že pojedem a oslavu narozenin Budulínka, Merlina a Žoldáka do Nemojan a tak se taky stalo. Dali jsme si sraz u nás na nádraží a vyrazili tam. Cestou jsme se samozřejmě kochali okolím a krásou v teplém jarním dnu.

Když naše autí zaparkovalo, vydali se naše kroky do nedaleké hospůdky. Tam nás přivítalo pár kamarádů, osvěžili jsme se kofolou a během chvíle zamířili na flek, kde byl ten zbytek a hlavně oslavenci. Ještě před odjezdem jsme se s Ditou dohodli, že dárek bude společný a tak od nás dostali každý malou kytárku a trumpetu, což si myslím, že je minimálně aspoň pobavilo. Pak už byla volná zábava. Nikde žádná muzika a tak se všichni bavili, každý jak uměl. Odpoledne dorail i Číra a tak jsme se s ním vydali na chvilku zpátky do hospody. Já se pak po nějaké době odešla podívat na Merlinovu soutěž, ale moc se neujala, bylo asi jen pět soutěžících. No prostě žádní odvážlivci.

Jelikož bylo krásně tak jsem si vytáhla karimantu a na chvíli si šla natáhnout záda. No přitom sem se i trochu učila, ale to mě moc nebavilo a tak jsem se vydala zpátky do hospody. Tam se mezitím sešlo víc kamarádu, dokonce se tam hrálo a zpívalo a tak sem se k nim s radostí přidala. Večer se pak zamířilo zpátky na flek, byla tam zapálená taková malá hranička a začalo se tam i hrát takže spoustu zábavy. Ale hlavně po celý večer koloval RUM, RUM a ještě jednou RUM bylo ho tam prostě spousta. No spát jsem šla kolem 11, ale jelikož jsme se ubytovali kousek od ohně, tak zábava byla slyšet až skoro do rána.

Ráno nás probudilo trochu zatažené počasí a tak se vstávalo trochu s nelibostí. U ohně jsme si udělali snídani a hned bylo líp. A následně opět začal kolovat RUM na zahřátí. A to až do odpoledne, kdy jsem musela jet už domů. Někteří dokonce zůstávali i do pondělí a tak zábava ještě určitě pokračovala.


Přečteno: 3107x | Komentářů: 2x | Kategorie: Vandrování

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway11. 3. 2023 11:16:00
<a href=https://priligy.skin>priligy cost</a> Epub 2007 Nov 14
2. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe6. 5. 2023 0:35:00
Acne treatment for teens <a href=http://asildenafil.mom>average viagra dose</a> 4 Figure 1; Table 3

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]