29.května 2007

Kultura a hudba Porta slaví 40 let

V roce 2007 oslaví Porta 40. výročí své existence. Nejslavnější a historicky nejvýznamější festival folk, country a trampské hudby v České republice přečkal socialismus, sametovou revoluci, privatizaci i startující tržní ekonomiku a bude tedy co slavit.

S oslavou 40. výročí dochází k zásadní změně, která narovnává několikaletý stav rozdělení Porty. Sdružení Porta a Česká tábornická unie se dohodli na spolupráci a sjednocení PORTY. Rok 2007 je tedy opět novým mezníkem pro společnou cestu těch, kteří mají rádi folk, country hudbu a trampské písničky.

Vážení přátelé a kamarádi,

Ve dnech 5.7.—7.7.2007. v areálu letního kina v Jihlavě vás čekají nejen vzpomínky na krásnou dobu přeplněného výstaviště a Lochotína v Plzni,ale i program který, nám všem pamětníkům připomene slávu tohoto krásného festivalu.

Pro návštěvníky—hudebníky je připravena jedna ze scén, kde můžete zanotovat a přispět ke krásné atmosféře Porty. Návštěva denních scén umístěných v jihlavské ZOO se může stát cílem rodinného výletu zakončeného večerním koncertem v příjemném prostředí letního kina.

Na vás všechny vzpomínají a těší se nový štáb organizátorů Porty.


Přečteno: 3091x | Komentářů: 1x | Kategorie: Kultura a hudba

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest9. 5. 2023 0:22:00
As such, the 5AR conversion of nandrolone to 5α- dihydro- 19- nortestosterone in prostatic tissues results in a significantly decreased ability of nandrolone to bind androgen receptors <a href=http://cialiss.skin>buying cialis online usa</a> However, as we report in this study, early embryonic lethality may be overcome by inactivating the gene of interest at mid gestation through the use of inducible Cre lox technology

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]