9.prosince 2007

Koně Apassionata, Jeep, Shariska, atd...

V sobotu jsme si udělali moc pěkný den a vyjeli s přáteli na výlet do Prahy na Apassionatu .

Bylo to moc krásné. Těžko říct, co bylo nejhezčí, ale asi zcela subjektivně se mi nejvíc líbili volně pobíhající koníci v přírodě hned na začátku. Mělo to ducha takové svobody a volnosti.

Po představení jsme zalezli do Baštírny a Bavírny "Doba Kamenná", jejíž návštěva se velmi přiblížila Apassionatě. Z počátku jsme byli nas jakémsi představení my: Obsluha byla v obleččcích z doby kamenné a také tak všechno vypadalo. Nakonec se to ale trošku zvrtlo dělali jsme představ ení my pro obsluhu. Já jsem nefotil, ale pokud mi někdo z kamarádů pošle nějakou fotku nebo video, tak ji sem rozhodně umístím.

Škoda jen, že tento krásný zážitek nám trošku narušili nějaká idioti, kteří nám doma rozbili zámek a okno u Jeepa. Na druhou stranu, když jsem to v neděli ráno zjistil, místo zuření jsem sedl na koně a jel se s Shariskou projet směr Bílovice a dělala mi obrovskou radost. Byla plná elénu, energie a chuti a já ji stíhal tak tak brzdit. Někdy mám pocit, že ty koně poznají, když není člověk psychicky v pohodě a pak dělají jenom radosti.


Přečteno: 3372x | Komentářů: 2x | Kategorie: Koně

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway10. 3. 2023 14:50:00
<a href=http://zithromax.buzz>zithromax alcohol</a> An elevated expression of Lewis antigens was detected in EC compared to healthy endometrial tissue, but no analysis regarding histological parameters and survival data has been performed Tsukazaki et al
2. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe5. 5. 2023 9:14:00
The remaining reads 98 of all reads across all conditions were aligned to the hg19 human reference genome using STAR <a href=https://atadalafil.mom>buy cialis online uk</a> methotrexate 50mg m2 intramuscular on recruitment day and misoprostol800 mcg vaginal self administered on group 1 day 3 group 2 day 4 group 3 day 5 additional 800mcg misoprostol in 48 hours interval up to 4 doses

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]