18.září 2003

Aktuality Odbor dopravu Magistrátu města Brna - spor o parkování - 4. část - vyřešení

Kdo nečetl celou kauzu od začátku, tak tady jsou jednotlivé díly: 1. část, 2. část a 3. část. Tak mi dnes přišel doporučený dopis z magistrátu. Schválně jsem kvůli němu jel ještě znovu na poštu, abych si ho co nejdříve přečetl.

V nadpise má Rozhodnutí o zastavení řízení. Píše se v něm, že magistrát zastavuje řízení o přestupku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, protože v daném případě nebylo obviněnému z přestupku prokázáno spáchání skutku, o němž se vede řízení.

V části odůvodnění se uvádí, že při hodnocení všech důkazů, zejména sdělení ÚMČ Brno Líšeň, vyjádření obviněného do odporu proti příkazu o uložení pokuty a do protokolu o ústním projednání přestupku, kdy uvedl, že využil nájezdu ke vchodu do domu k navážení nábytku, dospěl správní orgán k závěru, že nelze prokázat vinu obviněného. Proto správní orgán z důvodů důkazní nouze řízení zastavil.

Tak se nakonec ukázalo, že se hádat vyplatí. Teď následují další kroky. Jdu se pídit po tom, jestli mám nárok požadovat po magistrátu náhradu nákladů, o které jsem se díky tomuto sporu ochudil. Ještě bude veselo.


Přečteno: 4336x | Komentářů: 1x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest4. 5. 2023 6:47:00
In all cases, to mitigate the risk of bacterial resistance and preserve clinical efficacy, ceftazidime should only be used for infections that are confirmed or strongly suspected to be caused by susceptible bacterial strains <a href=http://cialiss.cfd>buy cialis online with prescription</a>

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]