29.května 2003

Články a zajímavosti Jak jde život

V úterý jsme si byli u Rumachcu zahrát na kytary. Bylo to fajn.

Můj had se naučil otvírat už i dveře (běžný pes - hadra) . Vyleze si na kliku, zabere za ni a otevře si. Sice potom taky spadne, ale má volný přístup kamkoli. Poprvé takhle utekl o víkendu – to jsem si myslel, že jsem nezavřel. Pak to v neděli zopakoval znovu. Po té, co mě včera v jednu hodinu ráno vzbudil velký rachot u dveří do ložnice a zjistil jsem, že mám hada na poličce v předsíni a shazuje všechno co jde na zem, začali jsem ho v obýváku zamykat.

O víkendu se chystáme do Čermákovic. Když to klapne, tak by s námi mohl jet i Robin se Zuzkou, tak by to mohlo být zajímavé.

Napsali jsme Comimpexu, že nesouhlasíme s jejich fakturou. Dostalo se nám zatím neoficiální odpovědi, že faktura není za update biosu, ale za instalaci Windows, Office, Corela a dalšího software. Nechápu, proč fakturují něco, co jsme si neobjednali. (Nemluvě o tom, že na Corela nemáme ani licenci, takže se firma Comimpex dopouští trestného činu porušování autorských práv nelegálním kopírování software.)

Taky nám opravdu začali opravovat střechu. Teda zatím navezli na střechu polystyren a napsali na dveře vzkaz, že opravují střechu. Uvidíme, jak to půjde dál.

Hygienici a invalidi mě neustále vrací projekt rekonstrukce hospody. Hygienička proto, že neumí číst ve stavebních výkresech a chce to mít všechno někde slovy popsané. Invalidi zase proto, že nechtějí nikde nic číst a všechno chtějí mít nakreslené v projektu. Trošku mě fascinují tím, že chtějí mít ve stavebních výkresech (tj. okna, dveře, zdi, atd..) zakreslený taky nábytek. Ach jo. Neměli by na úřadech sedět lidi, kteří rozumí tomu, co dělají. No asi holt ne. Čím bych se pak živil. To by projektoval kde kdo.

Má drahá přítelkyně mě již pomalu přestěhovala z mého velkého pohodlného pracovního křesla do maličkého, od velkého stolu k malému a od 21“ monitoru k display notebooku. S tím vším bych se ještě smířil. Čím mě ovšem dostala bylo, když prohlásila, že jí jeden 21“ monitor nestačí a jestli bych nesehnal ještě jeden. A to jsem si o sobě myslel, že jsem náročný.

Taky jsem si byl na České koupit po dlouhé době pizzu. Nestačil jsem se divit – začali dělat dva druhy pizzy – houbovou a salámovou. A obě jsou dobré (i když u mě vede asi salámová).

A to nejlepší na konec. Kačena od Lišáka (sheriff T.O. Divoká smečka alias Vypitá bečka) je v 6. týdnu těhotenství (ověřená informace) s Lišákem (neověřená informace, ale asi to drb nebude). Trošku si Lišáka jako taťku neumím představít.

A největší starosti mi dělá Dituška. Měla v pondělí rodit a zatím o ní pořád nemám žádné informace. Telefon jí zvoní a nebere ho. Jestli o ní někdo něco víte, tak dejte prosím určitě vědět.


Přečteno: 3634x | Komentářů: 2x | Kategorie: Články a zajímavosti

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest17. 5. 2023 22:38:00
<a href=http://acialis.buzz>buy cheap cialis online</a> COVD 19 patients with urticaria are reported to have a better prognosis
2. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzGMibfdAD4. 8. 2023 21:21:00
The global burden of diarrhoeal disease, as estimated from studies published between 1992 and 2000 <a href=https://levitr.autos>levitra in canada discount code</a>

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]