6.listopadu 2003

Aktuality Digifórum

Protože rád fotím, vyrazil jsem s kolegou v úterý na seminář o digitální fotografii. Již předem mohu říct, že jsem byl celkem zklamán.

Přijeli jsme do Prahy, zaparkovali v podzemních garážích Kongresového centra a vyrazili na seminář. U stolečku s placením nikdo nebyl, tak jsme se zaregistrovali a zaplatili. Za tři minuty začínala první přednáška. Bylo nám sděleno, že si máme stoupnout do fronty, která měla několik desítek metrů a téměř se nehýbala, abychom si vyzvedli Vochery na přednášky. Dvacet minut po začátku přednášek pořadatelé oznámili, že nestíhají a pustili lidi na první přednášku bez Vocherů.

Na přednáškách jsem se v podstatě nic zajímavého nedozvěděl. Většinou přednášející mluvili velmi obecně a pokud se dotkli zajímavého tématu, tak ho ihned ukončili s tím, že je na toto téma potřeba větší množství času. Stejně tak mě dost zklamali řečnické schopnosti některých přednášejících. Věřím, že jsou to výborní fotografové, ale prezentovat svou práci moc neumí.

Velmi se mi líbilo množství produktů, které jednotlivé firmy vystavovali a nechali návštěvníky osahat a vyzkoušet. Ochotně odpovídali na vlezlé dotazy návštěvníků, radili a nabízeli.

V polední přestávce jsme stihli místo oběda vyrazit na výlet po Praze, kde jsem už dlouho nebyl. Prošli jsme si klasickou trasu – Václavám, Staromák, Karlův most a pak se vyrazili podívat na Petřín. Takže nakonec z máme i nějaké ty digitální fotografie, kvůli kterým jsme do Prahy jeli.


Přečteno: 3547x | Komentářů: 2x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - KagUnaday@fmaill.xyzKagUnaday25. 5. 2023 2:46:00
<a href=http://alevitra.mom>levitra 20 mg precio espana</a> Trenton Seniors Get in Step with Capital Health s Vascular Rehabilitation Program
2. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzAmcSLgh13. 8. 2023 17:14:00
3 and in 1736 participants in the standard treatment group 37 <a href=http://levitr.sbs>levitra pour femmes</a>

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]