22.února 2004

Články a zajímavosti Přišlo emailem

Tak mě zase přišlo jednou emailem. Je to sice staré, ale pobavilo mě to.

Můj drahý manželi,

Ukládám Ti tento dopis na www, protože tam si jej určitě přečteš. Promiň mi tento podvůdek, ale myslím si, že bys mohl vědět, co nového se stalo u nás doma od doby, kdy do našeho života před dvěma roky vstoupil počítač.

Děti si vedou dobře; Tomáš má už sedm roků, je bystrý pěkný klučina. Pomalu se u něj rozvíjí zájem o umění - nedávno kreslil rodinný portrét do školy a řeknu Ti, všechny postavy byly nádherné a i temeno Tvé hlavy bylo velmi realistické. Mohl bys být na něj hrdý. Malá Janička oslavila tři roky v září. Vypadá tak trochu jako ty v tomto věku; je velice pěkné dítě a taky je docela chytrá. Stále vzpomíná na oslavu narozenin, zvláště na to, jak jsi s ní a s námi strávil celé odpoledne. Byl to pro ni velký den, přestože byla bouřka a vypadla elektřina.

Ani já si nevedu špatně - už asi rok jsem na blond. Zjistila jsem, že si takto užiji více srandy. Jiří, tedy pan Němejc, šéf oddělení má zájem, tedy stará se o moji kariéru a stal se dobrým přítelem celé rodiny. Uklízení domu je mnohem snazší od té doby, co jsem zjistila, že Ti nevadí hluk při luxování, snad jen z poletujícího prachu jsi kašlal. Dům je tedy v pořádku. Mimochodem, na jaře jsem nechala vymalovat obývák, ale to jsi myslím zaznamenal. Malíři byli hodní, že vystříhali v igelitu díru, takže jsi nebyl rušen.

Můj drahý, musím už jít. Strýček Jirka, tedy pan Němejc, nás bere na výlet do hor za lyžováním a já musím jít balit. Objednala jsem hospodyni na úklid, aby se starala o věci, když my tu nebudeme. Ví, jak důležité je, aby byl naplněn Tvůj hrnek kávy. Jídlo Ti bude nosit tak jako já na Tvůj stůl, přesně jak to máš rád. Doufám, že Ty a počítač se budete mít krásně během té doby, kdy tu nebudeme.

Tomáš, Janička a samozřejmě i já na Tebe často myslíme. Zkus si na nás vzpomenout někdy při bootování.

S láskou, Tvá žena


Přečteno: 4010x | Komentářů: 2x | Kategorie: Články a zajímavosti

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Pefeldels@bernardmail.xyzPefeldels26. 4. 2023 13:55:00
<a href=https://cialiss.beauty>buy cialis 5mg online</a> Mizushima Y, Harauchi T, Yoshizaki T et al 1984 A rat mutant unable to synthesize vitamin C
2. GRAVATAR - meaceap@dmaill.xyzHEwjYwt10. 7. 2023 12:03:00
PubMed 17055512 <a href=https://alevitra.mom>prix levitra casablanca</a>

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]