15.června 2003

Vodáctví Poslední zápis před Vltavou

Je ráno něco málo před pátou hodinou. Dopíšu tento blog a vyrážím na vlak do Vyššího Brodu. Všichni jsme už nervózní a natěšení. Každý z nás se s tímto nadšení vyrovnává po svém. Onáska jsem odvážel v jednu ráno domů značně podroušeného. Doufám, že ho David vzbudí a že dorazí v pořádku. Já sám jsem byl po noci v Čermákovicích tak utahaný, že jsem počítal s okamžitým spánkem. Nevyšlo to. Asi mám tak velký strach, abych nezaspal, že jsem pro jistotu neusnul vůbec.

Máme do vlaku koupenou bečku Vyškovského piva. Po půlnoci jsme ji vezli do úschovny na nádraží. Ještě že tam byla rozumná paní, které tímto ještě jednou děkuji, protože dle ceníku by jsme za 4 hodiny uschování bečky zaplatili asi 130,- Kč. Po chvíli přesvědčování paní přimhouřila oko a budeme platit do 40,- Kč. No jestli vyjedeme, tak si dám jedno a půjdu asi spát.

Vůbec nevím, co mám sbaleno a na co jsem zapomněl. Balil jsem se strašně chaoticky a ještě jsem u toho přeinstalovával notebooka a vařil si večeři.

Rumachcu to nakonec vzdala a jde do práce. Trošku mě zarazila tím, že to nikomu neřekla a kdybych jí nenapsal, že je ráno sraz na hlavňáku, tak se snad ani neozve.

Venku se pěkně rozpršelo. Tak já teda jedu. Držte nám palce, ať vyjde počasí a ať se neutopíme.


Přečteno: 3771x | Komentářů: 3x | Kategorie: Vodáctví

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe15. 5. 2023 4:17:00
Gynecomastia is a condition that affects your endocrine system <a href=https://bcialis.mom>buy generic cialis</a> Epub 2015 Apr 22
2. GRAVATAR - meaceap@dmaill.xyzcFXQqbrXn1. 8. 2023 20:32:00
<a href=https://propeci.cfd>propecia</a> It felt Read more Natural Cycle Fertility Success after IVF Amanda s Success Story

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Drieprilm@cmaill.xyzHAMZdlTZ11. 11. 2023 22:26:00
<a href=http://clevitras.cyou>levitra online pharmacy</a> The above principle is used in the treatment

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]