26.června 2004

Vodáctví Vltava 2004 - Neděle

Letos jsme jeli ve výrazně menším počtu než loni. Z Brna jsme v neději ráno vyrazili jen my s Lenkou a Lišáci a z Vyškova Buckovci a Čancar s Merlinem. Zábava ve vlaku byla jako vždycky fajn. Pilo se, hrálo na kytary, no prostě pohoda. V Českých Budějovicích jsme měli půl hodinu na přestup na courák na Rybník a odtud navazoval spoj do Vyššího Brodu - zastávka Klášter.

Tam na nás čekali Mackovci. Teda popravdě řečeno byli někde v háji, tak jsme ubytovali a najedli a šli si chvilku odpočinout, protože stejně pršelo a nebylo co dělat. Když jsem se večer vzbudili, zjistili jsme, že Buck s Čancarem vyžrali půlku kanistru vína. Obsadili jsme kiosek a ještě dlouho po brzké zavíračce hráli na kytary a zpívali.


Přečteno: 4273x | Komentářů: 1x | Kategorie: Vodáctví

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe20. 5. 2023 8:52:00
AP staining was performed in 0 <a href=https://acialis.cfd>generic 5 mg cialis</a> Don t worry; your Intermountain Healthcare team will be happy to answer all questions that you have, since they know as well as anyone that there s no such thing as a silly question, especially when it comes to your health

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]