10.července 2003

Nechápu Drzost a podrazy hýbou světem

Tak jsem se doslech zase nové drby a můžu říct, že mě nenechávají chladným. Na slezinu T.O.Černý mustang přijel Marcel Sedláček (zvaný Macek). Tvářil se strašně kamarádsky a vůbec nevypadal na pocit viny z toho, co udělal. Mustangové ho dostatečně ignorovali a tak brzo odešel. Stejně se divím, že po svých.

Další taková hajzl je Ludvík Svoboda (zvaný Frenky). Už přes rok mě dluží přes 30 tisíc korun. A to nejsem jediný, komu dluží. Vůbec mu to nevadí. Nemá jedinou snahu to nějak řešit. Teď prý vyhrál na automatech 11 tisíc. Koupil si nový mobil a auto (i když teda nevím, jaký auto si za to mohl koupit). Dneska jsme se málem srazili v Sádle. Přišel a sedl si na bar. Mája si ho všimla a šla mu říct, že sedíme u stolu. Ptal se kdo všechno a když zjistil, že i já, tak zase rychle odešel.

Nechápu, jak můžou takový lidi večer usnout. Paradoxem je, že ani jeden z nich to neudělal cizímu člověku. Než Macek vykradl Lišáka, tak u něj půl roku bydlel. Ani nájem neplatil, protože neměl z čeho. A Lišák mu pomohl. Frenky když přišel do Brna, tak vlastně utekl z Teplic, kde dlužil peníze, udělal nějaké průsery a navíc byl souzen a dostal podmínku za převádění přes hranice. Přišel a neměl nikoho. Když mu bylo nejhůř, tak chodil za mnou. Když po něm šli vymahači dluhů, byl doslova posranej, že mu něco udělají. Půjčil jsem mu tehdy peníze, aby to měl v pohodě. Neprosím se o žádnou vděčnost, ale zachovat se takhle ?


Přečteno: 4204x | Komentářů: 3x | Kategorie: Nechápu

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - prediivo@azet.skprediivo21. 12. 2004 22:07:00
Tak to vis, v tomto svete je tazke najst ludi ktorim sa da dôverovat...ja poznam mozno 4roch ludi, ktorym by som pozical peniaze. Ale je to aj tvoja vina trochu...pozicat 30 000 niekomu, o kom vies ze nevracia dlhy ?
2. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolik22. 12. 2004 0:55:00
[1]: No vidíš. A jí to vidím přesně naopak. Znám přesně 4 lidi, kterým bych peníze nepůjčil, protože bych o ně nerad přišel (o ty lidi a ne o ty peníze). U těch ostatních je mi to víc jedno...

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - advarve@benjaminmail.xyzadvarve23. 4. 2023 18:42:00
Thus, acute hypoxia, induced by radiocontrast, causes HIF accumulation, presumably reflecting sublethal cellular stress and hypoxia adaptation <a href=http://acialis.mom>cialis super active</a> The cuts from surgery may cause pain in the skin, breast nerves, or muscle

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]