10.července 2003

Vandrování Mám trable s kamarádem

Mám super kamaráda. Dost mi na něm záleží. Jako každý člověk i on má nějaké ty své chyby, ale nic co by se nedalo normálně přehlížet. Asi před měsícem ho zasáhla krutá rána života. Od té doby se snad všechny jeho chyby zvýraznili a klady se pomalu ztrácí. Už si nepamatuji, kdy byl naposled střízlivý. A řekl bych, že i on bude mít problém si vzpomenout. Tvrdí, že není alkoholik a že přece občas si dát panáka nebo pivo není nic hrozného. Nebylo by, ale po pár panácích se stává nepředstavitelně sobeckým namyšleným a namistrovaným frajerem, který má pocit, že se zeměkoule točí kolem něj. Mimo to se stává strašně ješitným, urážlivým a není s ním rozumná řeč.

Myslel jsem si, že je to jen můj pocit, ale zjišťuji, že naše okolí to vnímá někdy velmi podobně. Myslím si, že bych bylo dobré si o tom promluvit, ale on si to nepřipouští. Když už je nalomený, tak se většinou akorát urazí a tváří se, že jsme všichni blbý a on je zneuznaný ředitel zeměkoule. A když mu to řeknu za střízliva, … no to se mi ještě nepovedlo. Pořád doufám, že se to nějak zpraví samo, ale už je to dlouho a začínám mít o něj strach.

Takže kamaráde, jestli to čteš a přijde ti to povědomé, tak se prosím neurážej a zkus se nad tím zamyslet. Mám tě rád a nerad bych o tebe přišel.


Přečteno: 3374x | Komentářů: 1x | Kategorie: Vandrování

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest5. 5. 2023 1:26:00
In response to 24 h fasting, the relative weight loss with respect to pre fasting body weight and body weight recovery after refeeding was also similar between genotypes under both diets Supplementary Fig <a href=http://cialiss.sbs>cheap generic cialis</a>

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]