13.října 2004

PC a internet Tak jsem dnes navštívil Invex

Tak jsem dnes navštívil Invex a můžu říct, že tam opravdu není nic nového. Nejlepší z celého invexu byli langoše a hořické trubičky, které zde už tradičně prodávali před pavilonem Z.

Jinak bylo na Invexu v podstatě totéž, co loni. Většina stánků byla na stejném místě a měla stejnou expozici. Nic nového se za ten rok nezměnilo. Nejzajímavější z celého Invexu byly hostesky, ale i to už je také několik let pravidlem.

Jediný stánek, který nás zaujal, byl hned jeden z prvních, věnoval hudbě na PC a patřil firmě DISK Multimedia, s.r.o.. K vidění bylo několik různých zvukovek v různé kvalitě a s různým počtem vstupů. Člověk, který to tam měl na starosti, se nás velmi rychle ujal a ochotně nám odpovídal na naše dotazy. Celkové resume z toho povídání bylo, že na to, abychom mohli dělat hudbu v PC, je potřeba do základu aspoň dvacet tisíc. Což nás překvapilo spíše mile, protože jsme čekali částku daleko vyšší.

Jinak jsme celý Invex zvládli zběžně projít během asi tří hodin.


Hledáte-li správce sítě nebo prostě nekoho kdo umí spravovat servery, hledejte na www.petr-hladis.cz

Přečteno: 3327x | Komentářů: 3x | Kategorie: PC a internet

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - petr.karas@centrum.czKari14. 10. 2004 11:05:00
Tak mi Invex letos zas nevyšel... :-)
2. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway10. 3. 2023 9:10:00
trimox reglan 10 mg tablete There was less grumpiness too about the staging for Die Walkure by radical Berlin theatre director Frank Castorf, who set the second opera in the cycle at an oil well in Azerbaijan and toned down the busy stage action and video projections that featured in Rheingold on Friday, the opening of the four opera cycle <a href=https://buycialis.homes>cialis online pharmacy</a>

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe5. 5. 2023 5:01:00
<a href=https://buyciali.cfd>comprare cialis online</a> A breast MRI Magnetic Resonance Imaging uses a magnetic field to create clear detailed pictures of the inside of the breasts

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]