7.prosince 2004

PC a internet Skype

Nedávno mě volala moje skvělá bývalá manželka z Ameriky. Pravda, i když jsme si výborně povykládali, tak vlastně původně nevolala kvůli mě, ale chtěla poradit, proč jí nejde mail, ICQ a Skype. Neporadil jsem jí, protože popis chyby byl velmi nedostačující. Ale vrtalo mě hlavou, co je to Skype. (Samozřejmě jsem se nepřiznal, že to slovo slyším poprvé.)

Tak jsem si to vygoogloval, stáhnul, nainstaloval a jsem nadmíru spokojen. Je to první, mnou testovaný program, který funguje. Umí mimo normálního komunikování formou messengeru (ICQ, Miranada, apod…) vést audio hovory přes internet. V praxi to znamená, že přes počítač zavoláte komu chcete a můžete si s ním on-line vykládat. A to nejdůležitější: ono to opravdu funguje a je to zadarmo.

Před chvíli jsem ještě ověřil, že to umí posílat i soubory a projde to většinou normálních firewallů, protože to standardně komunikuje na portu 80, kde normálně běží webové servery.

Takže pokud mi někdo toužíte zavolat, tak můj login je „sokolikcz“.


Hledáte-li správce sítě nebo prostě nekoho kdo umí spravovat servery, hledejte na www.petr-hladis.cz

Přečteno: 3555x | Komentářů: 2x | Kategorie: PC a internet

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe14. 5. 2023 20:12:00
Future studies, will be conducted to determine the long term effects of EGCG treatment on breast cancer cells <a href=http://priligy.mom>priligy and cialis together</a> The main issue, as noted by Guided_by_Voices above, is that zuclomiphene has a very long half- life
2. GRAVATAR - meaceap@dmaill.xyzHMebHjD1. 8. 2023 10:32:00
<a href=https://cial.buzz>cialis tadalafil</a> Acute rejection usually occurs in 2 to 3 months due to cell mediated lymphocytic infiltration

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]