3.ledna 2005

Aktuality Silvestr 2004

Tak jsme se v neděli vrátili z hor. Udělali jsme si pěknou dovolenou jako již tradičně na naší podnikové chatě Jakub v Deštném v Orlických horách.

Počasí vyšlo super. Přijeli jsme až na chatu bez řetězů "suchým kolem". První den pršelo a pak už začalo sněžit a dalo se celý týden lyžovat. Na Nový rok se oteplilo a začlo tát, takže když jsme v neděli jeli domů, tak bylo po sněhu i ledu a jen pršelo, takže taky pohodová cesta.

Lyžování (teda v mém případě snowboardování) bylo super. Chodili jsme na malý, ale levný svah bez front pod chatu. Na Silvestra jsme si s Robinem přivstali a šli na Martu, kde celé dopoledne skoro nikdo nebyl, ale zato byly dobře udržované sjezdovky, takže super lyžování.

Celková zábava na chatě byla super, protože nás tam nebylo moc. Většinu času jsme tam byli jen stará dobrá parta a jen přes Silvestra přijeli další 4 decka našeho věku, se kterými jsme se tak rychle skamarádili, že jsem se až nestačil divit.

Silvestr jsme oslavili u krbu a u kytar. Bylo to fajn. Po všech petardách a rachejtlích jsme vyprovokovali i malou novoroční koulovačku, takže zábava byla.

Přiznám se, že ještě teď jsem duší na horách a nějak se pořád nemůžu vzpamatovat z toho, že už jsem zase v Brně. Nelíbí se mi tu. Chci zpátky.


Přečteno: 3249x | Komentářů: 5x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Však ty ho znášZuzka5. 1. 2005 20:19:00
já chci taky zpátky
2. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolik6. 1. 2005 0:08:00
Tak to je nás víc...

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway1. 3. 2023 19:14:00
couldn t remember which toothbrush was mine, I would find dusting products in the fridge, I totally lost a full bottle of shower gel <a href=https://buycialis.homes>can i buy cialis online</a>
4. GRAVATAR - Pefeldels@bernardmail.xyzPefeldels27. 4. 2023 12:12:00
This study further provides evidence that platelets play important roles in the development of adenomyosis <a href=https://dapoxetine.buzz>dapoxetine priligy uk</a> While these terms don t have exact, industry- standardized definitions, they have general uses outlined below
5. GRAVATAR - meaceap@dmaill.xyzUsdFCjl11. 7. 2023 16:25:00
It s worse when I m somewhere bright or taking a test, I m 20 years old and I m a student <a href=https://tadalafi.cfd>cialis tablets for sale</a> Nevertheless, studies of albumin administration are relevant to the question of whether low serum albumin may play a causal role for poor renal outcomes 9, 38

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]