19.července 2003

Články a zajímavosti Co týden dal

Je konce týdne. Taky je začátek víkendu. Samá pozitiva. Lenka mi odjela na výročák T. O. Fortuny. Jsem sám doma a je mi smutno. Navíc nemá telefon, takže jí nemám kam napsat. Už to tak pozitivně nezní. Každopádně mám čas napsat pár postřehů, které mě tento týden potkaly.

Před chvílí jsem se vrátil ze Sádla . Hrál Nešvilský krůžek. Slyšel jsem je poprvé a mám z nich docela příjemný pocit. Akorát ta hlasitost na mé střízlivé uši byla poněkud vyšší. Moje chyba. Nemám jezdit autem a mám si dát pivo. Objevil jsem jejich web a objednal si hned dvě jejich cédéčka. Tak jsem zvědav, co dojde. Měl jsem sebou svého Hroznýše, tak jsem chvíli měl pocit, že by se vstupné mělo vybírat na mě a ne na kapelu. Jo a taky jsme s Májou vyhráli volné vstupenky do Sádla na červenec a Srpen. Máme radost a děkujeme.

Zjistil jsem nové, zcela neověřené drby. Peťas nabízel Máje víc než kamarádství, ale Mája mu dala košem. Zmije a Kačer se prý 22. srpna budou brát. Ti lidi se všichni zbláznili. Prcek minulý měsíc, Lišák zítra, Kačer za měsíc. Jestli to tak půjde dál, tak nevím.

Komár má dovolenou. Není možná. Dneska má poslední noční a pak prý týden doma bez telefonu. To jsem zvědav, jak to snese. Už teď mu to nedělá dobře, protože už má jakési vidiny o tom, že bude doma tapetovat linku a podobně. Ještě, že jenom týden.

Zjistil jsem, které slovo nejčastěji všichni mí známí píší s hrubkou. Je to slovo VÍKEND. Již snad všichni mě ho někdy napsali s tvrdým Y. Ne že bych byl nějaký extra češtinář – vy co to tu čtete se určitě taky nestačíte divit, ale že je víkend s měkkým I není až tak neznámá věc. Ono těch vyjmenovaných slov po V zas tolik není. Jo a mimochodem, víte, že Vyškov je taky vyjmenované slovo ?

V Čermákovicích se tento víkend (s měkkým I) koná pouť. Možná se tam zítra zajedeme podívat. Uvidíme, jak se vyvine Lišákova svatba.

Taky jsem náhodou zabrousil na stránky Falešné karty a byť s křížkem po funuse, ale přece jen se musím zmínit o letošní Trampské portě. Falešňáci si odnesli první místo v jihomoravském finále a z porty potom Diváckou portu. A taky nesmím zapomenout na třetí místo Jižní Moravy, za které si ocenění odnesla Lucka Faltýnková.

Jestli všichni tito výborní lidé nezpychnou a nepřestanou se semnou bavit, tak snad za chvíli zpychnu já.

Taky už dlouho (tedy několik let) přemýšlím o tom, že půjdu darovat krev. Dokonce jsem našel i stránky věnované tomuto koníčku. Možná se k tomu odhodlám.

To je asi tak vše, co mě teď zrovna napadlo. Závěrem bych rád uvedl heslo, které mě v poslední době zaujalo: „Pravda a láska v našem státě již dávno zvítězila, ale kdy proboha zvítězí zdravý rozum !?!“


Přečteno: 3609x | Komentářů: 3x | Kategorie: Články a zajímavosti

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway2. 3. 2023 23:00:00
As the nation s war on cancer continues, with little change in the overall cancer mortality rate, many experts on cancer and public health say more attention should be paid to prevention <a href=http://buycialis.homes>cialis online purchase</a> Postdiagnosis recreational physical activity in metabolic equivalents MET hours week was determined on average 2
2. GRAVATAR - Pefeldels@bernardmail.xyzPefeldels28. 4. 2023 10:18:00
<a href=http://dapoxetine.buzz>reddit priligy</a> 61, 12 12 2020

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - meaceap@dmaill.xyzIJWgAi12. 7. 2023 20:47:00
Hi ladies I did r1 50mg days 3- 7 o d on cd 17 <a href=http://cial.buzz>buying cialis online safely</a> Cumulative incidence curves were estimated using the Kaplan Meier method

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]