30.dubna 2005

Aktuality Něco se zase děje v Brně

Před chvílí jsem přijel z města a něco se děje, protože šaliny jezdí přes Náměstí Svobody a místo pětky jezdí náhradní doprava. Naštěstí jsem parkoval inteligentně, tak mě neodtáhli.

Taky jsem potkal asi padesát městských policajtů, ale ti byli v pracovním a rojili se do nějakého autobusu. Asi jeli někam na cvičení.

Což mě tak napadá, že ve čtvrtek bylo celé Brno kompletně neprůjezdné. Nevíte někdo co, se dělo? Robin jel ráno po Křenové asi hodinu do práce. Já to vzal na kole a od Dělňáku v Židenicích jsem jel podél stojící kolony až do města. No katastrofa. (Teda ne pro mě, ale pro řidiče.)


Přečteno: 3560x | Komentářů: 6x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - ...silenec30. 4. 2005 16:30:00
no, dybys poradne koukal co se v brne kdy deje, tak by ti asi neuslo ze se jedna o ProtestFest...mno aaale hodne zdaru, nejvic je toho na moravaku (asi).
2. GRAVATAR - henes@realgs.czRobin30. 4. 2005 18:18:00
Vím obojí, co se dělo. Dneska a zítra bude nějaký sraz neofašistů. A ve čtvtek havarovaly tři kamiony na D1 a na půl dne ji totálně zneprůjezdnily. Tak policajti okláněli všechno přes Brno :)

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - krtek1. 5. 2005 0:47:00
No tak to se Robine pleteš. Dneska žádný sraz neofašistů nebyl. Opravdu byl dneska Protestfest, který se konal na Moravském náměstí. Policistů bylo opravdu víc než 50, vzhledem k tomu, že jen na pochod městem se vydalo přes 2000 lidí. Protestfest se konal proti vyzbrojování a IDETu (Mezinárodní veletrh se zbraně - oficiálně s bezpečnostní technikou). Měl veliký úspěch a jeho další pokračování se koná dneska do ranních hodin na Střeláku v Pisárkách odkud jsem se před chvílí vrátila, je tam pořád spousta policistů. Dále tam vystoupí asi 3 kapely a k poslechu a tanci asi 6 druhů hudby, projekce a pod.
Tak a zítra protože je 1. máje (reps. už dnes) je plánovaný pochod nacistů přes Svoboďáka dále. Nějaké akce chystají určitě komunisté a jistěi nějaké další skupiny lidí.
4. GRAVATAR - henes@realgs.czRobin1. 5. 2005 23:46:00
Děkuji za upřesnění, nebyl jsem si úplně jist, co se děje. :)
5. GRAVATAR - krtek2. 5. 2005 17:04:00
v pohodě :-) po přečtení některých článku na výše uvedené téma si taky nejsem jistá jestli jsme já a autor článků byli na stejném místě :-))
6. GRAVATAR - advarve@benjaminmail.xyzadvarve24. 4. 2023 7:40:00
a MCF 7 cells were treated with leptin 500 ng ml Lep for 24 h and then treated with EGF 100 ng ml as indicated <a href=http://bcialis.mom>cialis vs viagra</a>

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]