1.ledna 2006

Aktuality Vánoce skončili a je tu rok 2006

Mám pocit, že většina národa si oddechla se slovy "A je to za námi" a radostně ukončila Vánoční a Silvestrovské oslavy. Mě se letos Vánoce i Silvestr líbil.

Vánoce jsme strávili klasicky v kruhu rodinném. Byly příjemné a to jak u našich tak u Daniných rodičů. Hlavně byl klid a pohoda. Všichni dostali přiměřený počet dárků a nějak to přežili. Já osobně jsem za největší dárky považoval to, že jsme se sešli okolo Vánoc v klidu s blízkými kamarády a našli si na sebe chvilku času v té uspěchané době. Velkým dárkem bylo, že jsem mohl oslavit Vánoce s tím, s kým je mi fajn. Od spousty lidí mě potěšili Vánoční SMS - tím mám na mysli ty psané osobně mě a ne jen rozkopírované a poslané všem hromadně. A hlavně byly vánoce tak nějak klidné a mě se líbily.

Po Vánocích jsme odjeli klasicky do Deštného na hory. Po úvodních nezdarech - nefunkční proud v Deštném, skoro dvouhodinová kolona ve České Třebové a podobně jsme po šestihodinové jízdě dorazili v deset večer na chatu. Celý týden byl super. Nesl se v duchu vína, svařáku, karet, kytar a snowboardu - no prostě paráda. Ani nás neodradilo, že hned na Nový rok musíme brzo ráno odjet a oslavili jsme si Silvestra o den dřív a originální půlnoc jsme si nechali jen přípitek, ohňostroj.

Nejúžasnější na celém týdnu bylo, že jsem po příjezdu zahodil do pokoje telefon a do odjezdu si ho prakticky nevšímal. Vynechal jsem letos i obligátní půlnoční telefonování a SMSkování a jen večer zavolal našim a babičce a pak jsem si už půlnoc jen užíval s myšlenkami na mé blízké. Ale musím říct, že některé telefony a SMS hodně dojaly. I Silvestr byl tedy super.

A rekapitulace loňského roku? Nijak podrobně jsem nerekapituloval, ale mám-li to vzít pocitově, tak rok 2005 byl víc než dobrý. Kéž by ten letošní byl alespoň z části takový.


Přečteno: 3260x | Komentářů: 4x | Kategorie: Aktuality

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - meridianus@centrum.czkrtek2. 1. 2006 11:05:00
mám to brát tak, že sestra není Tvoje blízká?... :-(
2. GRAVATAR - luisaschelangdarenst82@gmail.comRicharddeevy28. 7. 2022 2:53:00
https://bit.ly/3tph3jK , how to turn on camera on zoom meeting on computer , zoom record meetings automatically - none: , zoom keeps saying my internet is unstable
<a href=https://bit.ly/3NBt1ie>why is my zoom slider greyed out in word </a> , why is pcr test taking so long uk - none: , can you enter zoom meeting early
<a href=https://bit.ly/39e5sgA> a video conference means - a video conference means: </a> , zoom meeting test speakers - zoom meeting test speakers: , how do i test zoom before a meeting - none:
how to join zoom meeting without app on laptop - how to join zoom meeting without app on laptop: , how to extend laptop screen to two monitors , do you need pcr test for travel to canada

https://bit.ly/3HduJUk , how do i setup a zoom meeting for free - none: , why can't zoom connect to audio - why can't zoom connect to audio: , how to change pc display resolution - how to change pc display resolution:
<a href=https://bit.ly/3aRBsYb>zoom installation failed error 10003 windows 7 </a> , zoom app marketplace update - none: , how to change your google account password video - none:
<a href=https://bit.ly/3H94zlL> hdmi video capture card obs </a> , why zoom share price drop - why zoom share price drop: , is there a waiting room in zoom webinar - is there a waiting room in zoom webinar:


https://newsfromarexririp4.blogspot.com/2022/07/zoom-app-discount-zoom-us-coupon-codes.html
<a href=https://newsfrom63ittremomravu.blogspot.com/2022/07/zoom-cloud-meetings-for-windows.html> flutter simple program </a> , can you have two zoom meetings running at the same time - none: , how to resize icons on computer screen
<a href=https://newsfrom6crysdemasa2c.blogspot.com/2022/07/how-to-turn-off-video-in-zoom-on.html>zoom meeting codes live right now - zoom meeting codes live right now: </a> , do you need a pcr test to enter canada from australia ,

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway24. 2. 2023 22:37:00
Advice sucess stories welcome <a href=https://buycialis.lol>cialis generic reviews</a>
4. GRAVATAR - Pefeldels@bernardmail.xyzPefeldels24. 4. 2023 3:39:00
These drugs work by blocking the reabsorption reuptake of the neurotransmitters serotonin and norepinephrine back into the nerve cells that released them <a href=http://buycialis.pics>cheap cialis online canadian pharmacy</a> Physical activity and risk of breast cancer, colon cancer, diabetes, ischemic heart disease, and ischemic stroke events systematic review and dose response meta analysis for the Global Burden of Disease Study 2013

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]