25.dubna 2006

Vandrování Potlach T. O. Tarn

Na 4. výroční oheň T. O. Tarn jsme se vydali v seskupení já, Borůvka a Mája na kolech. To Vám byla akce.

Vyrazili jsme přes Slatinu na Modřice, Želešice a pak pořád po hlavní až do Ivančic. Cesta byla fajn. Farinka se vezla v košíku a my statečně šlapali asi 36 km. Do Ivančic jsme dorazili kolem osmé a se Sejmou a Lučavkou jsem začali hrát v hospodě na Stadionu. Bohužel jsem toho ale brzo nechali, jelikož se v tom kraválu nedalo zpívat.

Ráno jme nechali věci na fleku a na prázdno vyrazili na snídani do Čermákovic. Bylo to asi 22 km a nebýt toho, že Ivančice leží v díře, ze které je třeba nejdřív vyjet nahoru, byla by to i fajn cesta. Sluníčko pálilo a tak jsem shodil tričko, opaloval se a trošku jsem se připekl. V Čermákovicích jsme chvíli poseděli pod Lípou, posnídali a za chvíli vyrazili zpět. Cesta zpátky už byla víc v pohodě, protože do Ivančic je to z kopce. Ale i tak jsme byli po 44 km dost zničení.

Sedli jsem do picérky, naobědvali se a vrátili se na flek chvíli po zahájení soutěží. Poctivě jsme soutěžili a odnesli si tentokrát do osady 3 pěkné placky.

Večer se mi dostalo cti zahrát Vlajku. Pak proběhly ještě večerní soutěže a pak už jsme jen se Sejmi hráli a hráli. Musím říct, že jsem si dobře zahrál.

Ráno jsme sbalili a vydali se domů. Po prvních třech kilometrech jsme všichni mysleli, že umřeme a hledali jsme vlakovou zastávku, kde nasedneme na vlak. Když jsme ale statečně vyšlapali kopce do Tetčic, cesta se narovnala a jeli jsme krásnou projížďkou přes Střelice, Nebovidy až do Brna ke Carefouru. Tak Borůvka už definitivně píchla kolo a když jsme zjistili, že nemáme správné nářadí na jeho výměnu, tak s velkou lítostí sedly s Májou na šalinu a dojely domů. Já jsem si to s vypětím všech sil došlapal asi 10 minut před nimi.

Kola byla příjemným zpestřením potlachu a doplněním víkendové zábavy. Nohy po dvou dnech zase přicházejí k sobě. Už se těším, až zase takhle někam vyrazíme.

Fotečky opět ve fotoarchivu.


Přečteno: 3448x | Komentářů: 2x | Kategorie: Vandrování

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - agerolf@fmaill.xyzforcest1. 5. 2023 16:32:00
The data imply that KCC2 activity may be regulated at the posttranslational level in the LSO, and they also raise the question concerning the nature of the inward transporting chloride transporter during early ontogeny <a href=https://acialis.one>buy cialis online</a> The end is capped so elongation of the microtubule occurs from the direction
2. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyziEFrDJj16. 7. 2023 21:16:00
<a href=http://prilig.sbs>priligy equivalent</a> Melanie eLeBRkrjsrpFTfeZN 6 17 2022

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]