1.července 2006

Vodáctví Opilá flotila 2006 - odjezd - příjezd

Tak tedy odjíždíme na expedici Opilá flotila 2006 aneb Berounka 2006.

Počasí zatím nic moc, ale snad se spraví. Nálada zatím dobrá, ale počítá se s vylepšení, jakmile se sejdem. :) Mějte se tu krásně a za týden Ahoj!

Lochneska

Už jsme doma

Tak už jsme od včerejšího večera doma. Bylo to super. Rozhodně lepší než dnešní ranní telefon, který mě budil s tím, že musím do práce, protože nám klekla klimatizace v serverovně a s ní i servery.

Takže když už tvrdnu v práci, zatímco ostatní si užívají v Čermákovicích, tak jsem vrznul na internet aspoň fotky z Berounky.


Přečteno: 4604x | Komentářů: 7x | Kategorie: Vodáctví

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - meridianus@centrum.czkrtek1. 7. 2006 10:14:00
tak se hlavně neutopte... ať vám vyjde počasí
2. GRAVATAR - J.Blade11@seznam.czMartin6. 7. 2006 23:08:00
JÓÓÓ A SEM PRVNÍ kdo sem píše po návratu!!!
Takže všecko proběhlo bájově, zapařili sme pájově a užili si to celé májově a počasí bylo fájový... a myslím že nejsu ten pravej na psaní drbů a klepů takže předám slovo holkám, který si tajně do svých denníčků bonzáčků píšou kompletně všecko co se stalo.
Jenom za sebe chcu říct že po návratu su pěkně utahanej a právě zahajuju proces regenerace
(kterej po třech týdnech na cestách bodne...)

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík7. 7. 2006 9:10:00
[3]: Já bych byl první, kdybych nepřijel domů a nezjistil, že mě prostě nefunguje notebook, a že ho nezprovozním dřív než dnes ráno v práci, kdy budu řešit od šesti hodin to, že se mě v serverovně rozbila klimatizace a v době maximálních dovolených shánět někoho, kdo to opraví. To je prostě pech! Ještě, že jsme přijeli tak brzo.

Jinak letošní voda byla rozhodně super. Bylo parádní počasí a hlavně parádni parta lidí! Takže doufám, že se příští rok sejdeme na Lužnici, Sázavě nebo Ohři zase v o něco plnějším počtu!
4. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík10. 7. 2006 11:49:00
Tak kdo chce fotky z vody v originále, tak jsou dočasně na http://zam.uur.cz/hladis/berounka.zip (235 Mb), takže Kyle stahuj :)
5. GRAVATAR - tkr.kyle@seznam.czKyle10. 7. 2006 19:48:00
Jasně....staženo...super...dík
6. GRAVATAR - Abilllync@beaumail.xyzAbilllync26. 4. 2023 23:21:00
Figure D Rapid correction of extracellular hypertonicity results in passive movement of water molecules into the relatively hypertonic intracellular space, causing cellular swelling, damage, and ultimately death <a href=https://acialis.one>cialis generic cost</a> Lasipen dosage
7. GRAVATAR - Drieprilm@cmaill.xyzHqChWnJ11. 8. 2023 10:03:00
Patients with ALF should receive prophylaxis with proton pump inhibitors or H2 blockers to prevent upper GI bleeding from stress ulcers <a href=http://prilig.sbs>priligy united states</a> Affective and Cognitive Conditions are Stronger Predictors of Success with Community Reintegration than Gait and Balance Performance in Veterans with Mild Traumatic Brain Injury

Reklama ETARGET:


Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]