17.listopadu 2003

Kultura a hudba Koncert Roman Horký a Kamelot

Tak jsme byli v pátek v Boby na koncertě Kamelotu. Musím říct, že jsem velmi zklamán. Možná ani koncert nebyl tak špatný, ale spíš jsem od něj čekal asi příliš.

O Romanu Horkém se všeobecně tvrdí, že nepůsobí svým mluveným projevem příliš dobře, ale i přes to mě nenadchl. Kameloti samozřejmě hráli super písničky a dobrou muziku, ale chybělo mě takové nějaké nadšení, jiskra mezi diváky a kapelou.

Už začátek mě moc nenadchl. Nechali diváky půl hodiny čekat. Předpokládám, že to měl být marketingový tah, aby diváky víc naladili. Na mě to působilo přesně naopak. Po té, co jsem slyšel šestou sérii stejných tří písniček s klipem na plátně, mě to velmi přestalo bavit. Koncert zahájil ohňostroj a dvě motorky Harley-Davidson. Nevím proč, ale ani motorky a ani ohňostroje mě nějak neberou.

Docela mě zaujmuj Roman Horký, který měl předávat vylosovanému diváku kytaru od firky Liedl music a sice se na kytaru podepsal, ale ani ji osobně nepředal a ani výherci nepogratuloval. Působilo to na mě velmi povýšeně.

Co mě pobavilo bylo, že několik minut po této reklamní akci firmy Liedl music, kterou Roman těžce ignoroval, sám aplikoval nenápadnou reklamu konkurenční firmě Furch, která pro něj dělá kytaru. Další velkou pravdu pronesl po písničce Honolulu, když prohlásil, že toto je nejhorší písnička, kterou kdy v životě napsal. Nezbývá než souhlasit.

Každopádně celkový dojem na mě bohužel udělal výrazně záporný, což mě velmi mrzí, protože jejich muziku mám rád.

Mimochodem musím zmínit, že stránky skupiny Kamelot asi přestali existovat a stránky Romana Horkého jsou v bídném stavu (informace neaktuální, stránka s koncerty nefunkční).


Přečteno: 6859x | Komentářů: 3x | Kategorie: Kultura a hudba

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - Malvinkaseznam.czMalvi18. 11. 2003 14:10:00
Za chvilku majií Kameloti koncert u nás v BK, chtěla jsem se tam spíše ze zvědavosti podívat, s čím po té jejich ročí pauze přišli. Podle všech ohlasů z okolí mě to silně odrazuje:-))) Samá KOMERCE!
2. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway18. 3. 2023 13:31:00
Clomiphene acetate and prednisone alternative approach for the management of patients with chronic anovulation and clomiphene treatment failure <a href=https://zithromax.buzz>zithromax z pack for sale mastercard</a> To test if tamoxifen had generalized effects upon pancreatic cell division we quantified BrdU incorporation into acinar tissue

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Gaicibe@dmaill.xyzGaicibe11. 5. 2023 7:38:00
<a href=http://acialis.pics>cialis for daily use</a> Dado que la larga fase de iniciación de fumar para el diagnóstico de cáncer es muchas décadas y dado que el 20 por ciento de los estadounidenses fuman regularmente actual, es razonable prever que en 2030 el número de casos se incrementará en un 50 por ciento para los hombres y las mujeres

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]