25.dubna 2005

Kultura a hudba Superstar 2005 - vypadla Michaela Nosková

Tak včera má duše zaznamenala v Superstar velkou ztrátu. Vypadla má oblíbenkyně Michaela Nosková.

Vypadla sice právem, protože nejlepší určitě nebyla, ale pro mě měla další dva body. Jeden za sympatii - oproti některým ostatním tvářím mě opravdu přirostla k srdci. Moc pěkně se smála. Druhý bod za to, že je z stejně jako já z Líšně. Každopádně 9. místo je určitě někdy lepší než druhé.

Jen nevím, proč se tak vykrucovala přiznat, že by kvůli Filipu Jankovičovi Superstar napustila. Myslím, že by ji za to nikdo (včetně Filipa) neodsoudil.


Přečteno: 4571x | Komentářů: 13x | Kategorie: Kultura a hudba

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - r.henes@centrum.czRobin25. 4. 2005 10:10:00
Je to škoda, zrovna z Míši mohlo jednou něco být. A navíc to byl jeden z mála človíčků, kterým jsem velice fandil. Už proto, že to je moje kamoška. I tak gratuluji.
2. GRAVATAR - krtek25. 4. 2005 18:37:00
no myslím,že metrosexuál (nebo něco podobného) by jí to určitě jen tak neodpustil, není podle mě zas tak v pohodě, jak si hraje...

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - krtek25. 4. 2005 18:37:00
a co se týče Míši, k srdci mi tedy nepřirostla, ale zato ji obdivuju, že dokázala zhubnout ty svoje kilíčka... Nevíte kam chodila na to thai - čhi? nebo jak se to píše...
4. GRAVATAR - misa_noskova@email.czMíša Nosková7. 5. 2005 13:21:00
ahoj, no není to tchai-chi, ale tae-bo, což je docela veliký rozdíl, pak
pro krtka: jak můžeš vědět, jestli jsem nebo nejsem v pohodě - upřímě - fakt nechápu, proč by mě mělo štvát, že jsem vypadla, když je to jenom hra. Taky nejsi naštvanej, když ti někdo při člověče nezlob se vyhodí figurku. Život jde dál, ne?
A pro autora: není to zas tak jednoduché se rozhodnout. Filip je opravdu můj veliký kamarád a já bych rozhodně dala přednost kamarádství před soutěží, jenže když bych to řekla, tak mi to nikdo nebude věřit a já budu za blbce. Při takové otázce totiž není odpověď. Když řekneš, že ne, polovina lidí tě odsoudí za to, že dáváš soutěž nad přátelství a když řekneš že jo, tak ti zase lidi řeknou, že se přetvařuješ.
Fascinuje mě, jak to všichni vidíte strašně jednoduše, ale můžu vám říct, že ať v této soutěži člověk udělá cokoliv, vždycky je za blbce.
5. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolík9. 5. 2005 6:57:00
[4] :)
Otázka zní, jestli máš pocit, že když je Filip tak velký kamarád, tak by od tebe měl něco takového vůbec čekat. Já osobně mám kamarádství na žebříčku hodnot postaveno téměř u vrcholu, ale rozhodně bych od žádného ze svých kamarádů nic takového nečekal.

Taky chápu, že není vůbec nic jednoduchého něco říct před kamerou, protože pak už to zpátky nikdy nevezmeš. Tady na Internetu, když provozuješ takové stránky jako já, pod kterýma jsi podepsaná, taky nemůžeš jen tak svůj příspěvek vymazat, když si uvědomíš, že ses spletla, ale občas musíš uznat, že jsi se prostě unáhlila a udělala chybu.

Každopádně z mého pohledu je lepší nějaký názor, byť absolutně chybný, než žádný. Prostě upřímnost, protože být upřímný je kolikrát nejtěžší a vyžaduje to nejvíc odvahy. (A někdy je to bohužel opravdu cesta k sebezničení:()

K tvé poslední větě: Je samozřejmě jasné, že celá soutěž není vůbec jednoduchá a vůbec si nedokážu představit, co to může udělat s psychikou člověka. Rozhodně obdivuju všechny, kteří postoupili už přes první síto a o to víc ty, co se dostali do první desítky.

PS: Jo a mimochodem: celý tento můj článek byl myšlen jako vůči tobě pozitivně a nikoliv jako kritika. :)
6. GRAVATAR - ZAR9. 5. 2005 11:49:00
Superstar je ta největší ubohost, jakou kdy televizní pokleslá zábava zplodila.
Zvláště lestos je tam kvadra jak ....
7. GRAVATAR - misa_noskova@email.czMíša Nosková9. 5. 2005 21:25:00
no, však já jsem to taky nebrala nijak špatně. Pouze jsem do své odpovědi přidala i odpovědi k poznámce krtka atd. Každopádně, proti jakékoli konstruktivní kritice nic nemám a ráda si ji poslechnu, ale vadí mi, když mě lidi posuzují, aniž by mě znali a věděli jaká jsem.
Ahojky Míša

Reklama ETARGET:

8. GRAVATAR - krtek10. 5. 2005 21:02:00
to Míša: co se týče toho kdo je nebo není v pohodě jsem tím nemyslela Tebe, ale Filipa Jankoviče (metrosexuál) - když si přečteš tu větu,tak to myslím jde docela dobře pochopit, pokud ne, tak se omlouvám. Že jsi mi nepřirostla k srdci, holt nejsi můj typ člověka,ale to neznamená,že bych kohokoliv v téhle soutěži nějak chtěla shazovat... Opravdu obdivuju všechny, kteří se do téhle soutěže vůbec přihlásili a předstoupili před první porotu. O tom, že dokážou, někteří z ničehonic bez jakýchkoliv předchozích zkušeností, vystupovat každý týden před celou ČR ani nemluvím, já bych dostala infarkt. (Podle mě ti, kteří tvrdí, jaká je to stupidita a hovadina,jsou přesně ti,kteří by to nikdy nikdy neměli odvahu na něco podobného, ale pokud člověk chce něčeho dosáhnout, má za tím jít přes možné dostupné prostředky ne?) Na druhou stranu, když tohle chtějí, musí počítat s tím, že nebudou oblíbení u všech, a že je lidé budou hodnotit podle jejich nedělního vystupování, ikdyž je neznají.
Cose týče otázek moderátorů, to se mi snad ani nechce komentovat, protože přesně tyhle otázky typu: "kdo podle Tebe dnes vypadne, koho bys vyhodil/a, dala bys přednostsvému kamarádovi", jsou fakt naprosto stupidní a je vidět, že jsou napsané ve scénáři, aby rádoby vyostřili "souboj". V tohle se opravdu nedá než říct, že bylo naprosto geniální moderování SHS...
9. GRAVATAR - ZAR11. 5. 2005 7:56:00
Ani ve snu by mě nenapadlo snižovat odvahu lidí kteří se do podobné záležitosti pustí. Ale na této odvaze Nova rejžuje od puberťáků nehorázný prachy ať už za SMS nebo vedlejší materiály vzniklé touto soutěží. Když se na to mrknete střízlivě a neovlivněni komerčním tažením musíte sami uznat že na vás z obrazovky teče čirej umělohmotnej plast. Nadějní zpěváci a baviči by se určitě dali najít rozumějším a méně agresivním způsobem...
Srovnám-li superstar s jinými pořady, je jeho rating opravdu hooodně nízko (a to nejsem žádnej televizní maniak) ...
10. GRAVATAR - krtek11. 5. 2005 10:15:00
no dá se na to dívat opravdu z více hledisek, jedno je to divácké, které je holt příšerné, zábava to opravdu moc není, na druhou stranu je to pohled soutěžících, pro které je to v dnešní době obrovoská šance jak si splnit sen nebo se k němu hodně přiblížit. Myslím, že je to hodně podobné jako všechny soutěže typu "Hledáme mladé talenty", až na to že je v tom víc peněz. Já rozhodně nejsem komerční typ, ti co mě znají, ví o čem mluvím, ale přes ubohost nováckých estrád jsem ráda, že pár lidí dostane dobrou šanci se prosadit v ČR a opravdu oživit naši hudební scénu. To dokazují i loňští superstar. A fakt mi připadají ubozí zpěváci a zpěvačky, kteří jsou u nás už stálicemi, kteří tyto "rychlokvašky" odsuzují. Asi se jich holt bojí, a nejvíc taková Anna K. To mě přijde dost nefér a ubohé zrovnaod ní, která podle mě není zas až taková hvězda. Měla jeden hit a od té doby se drží :-) kritizuje to, že musela od malička zpívat aby se dostala tam, kde je, ale na druhou stranu, ať si to zkusí jako amatérka ve svých 17, 18ti letech být víc jak půl roku denně na očích celé ČR, která Tě neustále sleduje a hodnotí, cos kde řekl a udělal, ať teď nebo v minulosti... Tomu já říkám odolnost, když to člověk vydrží. To se vyrovná celému zpěvaččinému (AnnaK.) životnímu paběrkování v Semaforu...
11. GRAVATAR - Naty S17. 6. 2007 20:09:00
Tak já mám Míšu moc ráda a je mi jedno, co si o ní myslí ostatní. Osobně jí neznám, ale příjde mi jako skvělá holka.
12. GRAVATAR - asteway@baileymail.xyzasteway27. 2. 2023 1:47:00
<a href=http://buycialis.homes>purchase cialis online cheap</a> These factors may have been associated with improved ascites, leading to functional improvement of the liver, even if the liver was in a cirrhotic state

Reklama ETARGET:

13. GRAVATAR - Pefeldels@bernardmail.xyzPefeldels25. 4. 2023 18:00:00
β Arylation of oxime ethers using diaryliodonium salts through activation of inert C sp3 H bonds using a palladium catalyst <a href=http://alevitra.mom>prix belgique levitra 20mg</a>

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]