6.srpna 2003

PC a internet Se PSEM jsou zase problémy

Tak jsem nedávno někomu pochválil PES.CZ jako slušné průměrné providery. Chyba. Už třetí den mi nejede webové rozhraní pro administraci databáze. Přes ICQ se mi dostalo odpovědi, že chyba je v tom, že jejich jeden server se v timeoutu nestihne domluvit s druhým a proto to prý nefunguje. Prý to koncem srpna spraví. Když jsem se ozval, že chci svou databázi spravovat hned - jinak je mi na nic, tak prý s tím zkusí něco udělat. Uplynulo téměř 10 hodin a změna pořád žádná. Poslal jsem jim email. Uvidíme, co odpoví.

Ráno mi došla strohá odpověď o tom, že hold mám vydržet a že se to v průběhu srpna vyřeší novou mašinou a do té doby mám smůlu. Ejhle, za dvě hodiny další email, že již vše funguje bez problémů. Když se chce, všechno jde.


Hledáte-li správce sítě nebo prostě nekoho kdo umí spravovat servery, hledejte na www.petr-hladis.cz

Přečteno: 4297x | Komentářů: 4x | Kategorie: PC a internet

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - David Bureš6. 8. 2003 16:41:00
ja ti to rikal :)
on pes a halvne jehomajitel p. Grill jsou znami tim, ze kdyz nekdo poukaze na nektere jejich chyby tak vyhrozuje soudem. bacha aby ti za tento clanek taky nevyhrozoval :)
dokonce jednou meli jako navrh podminek pouzivani psa (nevim jestli to nakonec nestahli) , ze kdo z jejich uzivatelu si bude verejne stezovat na sluzby tak zaplati pokutu
psali o tom kdysi na lupa.cz
2. GRAVATAR - sokolik@sokolik.czSokolik6. 8. 2003 18:01:00
On p. Grill je docela známá osůbka. Bohužel před soudem by asi neobstál, neboť zatím oni porušují podmínky smlouvy (časté výpadky a nefunkčnost zaplacených služeb). A i kdyby měli ve smlouvě uveden zákaz stěžování, bylo by to porušování základních lidských práv :)

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - vlci@asp.czVladimír Cihlář aka VlCi16. 8. 2003 14:16:00
Přesně. Taky od nich zrovna teď zdrháme. Hlavně po tom, co jeden den a jednu vteřinu přišly 3 emaily (upozornění, 1. upomínka, 2. upomínka) že zrušej web, že prej neplatíme. Když tam kolega volal, tak prý co, nic se neděje měli poruchu a maily se prostě někdě zasekly, ale hlavně taplacený jsme to měli!!
4. GRAVATAR - Mundtouff@fmaill.xyzukpHyRmX17. 8. 2023 10:28:00
<a href=http://cialiss.buzz>cialis daily</a> Assessing the evidence

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]