27.června 2005

Vodáctví Expedice Lochness

Tak za několik okamžiků vyrážíme na Expedici Lochness, což je krycí název pro Vltavu 2005. Už se těším, až konečně vypnu počítač, nasednu do vlaku a dám si pivo.

Přemýšlel jsem co s telefonem a zatím nejlepší myšlenka byla, že ho přesměruju na hotlinku Českého telecomu. Je to rozhodně lepší než hlasová schránka nebo nepřijaté hovory. A navíc většinu dotazů tam zákazníkům zodpoví taky.

Už jsme skoro sbalení. Teda za mnou teď právě leží horda věcí, která čeká na povel, aby byla cpána do lodních pytlů (nebo pytle). A pak hurá něco sníst a na vlak. Držte nám palce, ať vyjde počasí. O zbytek už se nějak postaráme sami.


Přečteno: 3826x | Komentářů: 3x | Kategorie: Vodáctví

Komentáře čtenářů

1. GRAVATAR - asymnHins@barrettmail.xyzasymnHins9. 3. 2023 4:03:00
Lindsey ekeJdhtaMMqiYslJ 6 18 2022 <a href=http://buycialis.homes>cialis from usa pharmacy</a>
2. GRAVATAR - IrocHus@cmaill.xyzUlcenly5. 5. 2023 0:30:00
mebendazole clotrimazole betamethasone dipropionate cream The governors, state legislatures, and federal representatives in roughly half the states have committed themselves to gumming up the Affordable Care Act in any way possible <a href=https://ciali.buzz>cialis pills</a> In some cases, an ARNI ACEI ARB and a beta blocker can be started at the same time

Reklama ETARGET:

3. GRAVATAR - Drieprilm@cmaill.xyzdpdSQskm18. 8. 2023 22:42:00
Chryssikopoulos A, et al <a href=http://cial.buzz>buying cialis generic</a> NUCYNTA oral solution like other opioids, can be diverted for non medical use into illicit channels of distribution

Přidat vlastní komentář k článku



Z důvovů ochrany proti spamu prosím do následujícího políčka napište texy "NOSPAM":

Chcete-li ke komentáři přidat svou fotku nebo jinou ikonku, postupujte podle návodu.


TOPlist

[CNW:Counter]